![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]() ![]() do kieszeni żem schował ilem się natrudził, gdy żem go wyjmował...." (*) To się spróbuję natrudzić z tym "jeżem"... Ech, zostawić Was-naukowców samych na chwilę -już zaczynacie swoje "ekscesy".... ![]() Zacznę od tego, że pięknie mówicie. I o prionach, i o skaczących genach... I jeszcze wrzucacie do tego "boską cząstkę"....kusi.... ![]() Ale czas ściągnąć Was na ziemię i przejść do konkretów. Co /najprawdopodobniej/ odpowiada za myślenie u psa? I czy w ogóle to myślenie jest /nie mówię o logice zachowań wyuczonych, czy o reakcjach "spontanicznych" chyba jakoś związanych i z atawizmem i z warunkami życia konkretnego psa/? W sumie to dobrze, że nie mamy aktywnego na WD Opiekuna-księdza /nie wiem, czy w ogóle mamy.../, bo temat mógłby nam się za bardzo nie rozwinąć /choć mogło by poiskrzyć ![]() ![]() ... (*)- oczywiście Andrzej Poniedzielski -mój Idol ze swoją pokrętną para-filozofią (**)- znany jest mi przypadek księdza mającego wilczarza /w końcu to "pies dla filozofów" ![]() ![]() Last edited by Puchatek; 05-06-2013 at 23:46. |
![]() |
![]() |
|
|