Voltar   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Responder

Opções do Tópico Modos de Exibição
Antigo 01-09-2012, 23:24   #1
Wonderfull Wolf ES
Senior Member

Data de Entrada: Feb 2010
Local: Warszawa
Padrão

Citação:
Postado originalmente por Gaga Ver Mensagens
Zdecydowanie! Nasz pierwszy agresor w stadzie - Larson, lata ostatnio w pożyczonym kagańcu fizjologicznym i 10 sekund zajęło mu oswajanie sie z tym czymś nowym na pysku- lekkie, obszerne i nie budzi takich protestów psa jak inne wynalazki. A przy okazji stosunkowo tanie, coś ok. 20 zł

Bo Biesa kaganiec jest "magiczny" Młodej ostatnio na szkoleniu założyłem na pysk i nie było kłopotu - sama wsadzała nosek, oprócz tego, że duży więc się zsuwał.
Zgadzam się, że psa trzeba uczyć, Młoda od małego była przyzwyczajana - do takiego weterynaryjnego i jakoś się udało.
Wonderfull Wolf ES está offline   Responder com Quote
Antigo 01-09-2012, 23:31   #2
Gaga
VIP Member

Data de Entrada: Sep 2003
Local: Los Dientitos
Send Message via Gadu Gadu to Gaga
Padrão

Citação:
Postado originalmente por Wonderfull Wolf ES Ver Mensagens
Bo Biesa kaganiec jest "magiczny" Młodej ostatnio na szkoleniu założyłem na pysk i nie było kłopotu - sama wsadzała nosek, oprócz tego, że duży więc się zsuwał.
Zgadzam się, że psa trzeba uczyć, Młoda od małego była przyzwyczajana - do takiego weterynaryjnego i jakoś się udało.
Pachniał jej Biesiakiem A jakby chętnie wsadzała nosek, gdyby kaganiec był błękitny (do koloru szeleczek) i wysadzany kryształkami Swarovskiego

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga está offline   Responder com Quote
Antigo 01-09-2012, 23:51   #3
jefta
Call Me Sexy Srdcervac

Data de Entrada: Dec 2007
Local: Wroclaw
Enviar mensagem via Skype para jefta Send Message via Gadu Gadu to jefta
Padrão

ja uczylam od malego, ale osiagnelam tylko niechetna zgode na noszenie...
u nas smaki dawane w kagancu jakos srednio sie sprawdzily, bo ja nie umialam ich wkladac a jak wypadly to byl szal zeby zciagnac kaganiec. Niechetna zgode uzyskalam przy okazji wizyty w Wawie-Sexy uwielbia wozidla wszelakie, wiec cwiczylam na tramwajach miedzy Centrum a Centralnym. Dajesz zakladac-jezdzisz, wyrywasz sie-patrzysz jak inni jezdza i tak w kolko po jednym przystanku w ta i nazad, kanary co tam grasuja mialy ubaw
Antigo 01-10-2012, 1:16   #4
Witek
Plessowy wilczak

Data de Entrada: Mar 2009
Local: Pszczyna
Padrão

U nas pierwsze zakładanie kagańca odbyło się domu i była rozpacz, więc stwierdzilismy że założymy na spacerze i sucz jak gdyby nic i do tej pory kaganiec traktuje jak powietrze no może jej przeszkadza jak chce coś franca skonsumować. Zresztą naszej suce to na spacerze buty na obcasie byśmy ubrali zaakceptowała by

To pisałem ja Witek

Última edição por Witek : 01-10-2012 às 4:35
Witek está offline   Responder com Quote
Responder

Permissões