Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Thread Tools Display Modes
Old 17-09-2009, 17:07   #24
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

No tak dnešek vypadal následovně: ráno jsem nestíhal kolo ani běh, ale i tak jsme venku byli cca hodinu. Cvičili jsme, hráli jsme si a částečně byl i navolno. Pak dostal žrát a protože kňučel a já už neměl jogurt, dostal do misky pár kousků sušenýho masa. Před odchodem jsem mu zavelel na "pelech" (gauč v obyváku kde přez den spí), pomazlil se s nim a i když se tvářil nespokojeně, odešel jsem. Přes balkon jsem ho kontroloval a hned jak jsem vytáhl paty, sebral z domácího sluhy mikinu a odnesl ji do ložnice. Za cca 15 vteřin se ke sluhovi vrátil, ale pak se otočil, jednou táhle a hluboce zavyl a šel na gauč. Po příjezdu do práce (cca 20 min) jsem se připojil a nevěřil svým očím - v ložnici kde je kamera ležely všechno oblečení ze sluhy, z cca 150cm komody strhnul dečku, vzal kryt z tiskárny (opět - už ho několikrát kousal) a ještě tam byly takové černé kousky. Před chvílí jsem se dozvěděl, že ty kousky byly z krytu z repráku a dokonce se pokoušel prokousat ocelovou mřížku která kryje vejškáč. Gauč odstěhoval doprostřed obyváku a v kuchyni postahoval z obou stolů ubrusy tak, že věci ze stolů jako vařič atd. málem vzal s sebou. Přítelkyni došla trpělivost, obešla s nim ten bordel a dala mu co proto. Nakonec na ni začal vrčet, štěkat a cenit zuby, což je v jeho 11 měsících poprvé co to na někoho udělal. Naštěstí má moje lepší polovička pro strach uděláno, takže po něm skočila, povalila ho a podržela na zemi dokud se nepodvolil - asi se dostává do puberty.
... já až dorazim domu, tak půjdu očichat reprák, asi na něj zavrčim a nebudu si ho všímat ...
jerabekj jest offline   Reply With Quote

Posting Rules