![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
tak momentalne mam tyzden doma asi 3rocneho psa, a statny sviatok+ja v praci=mestski policajti, ktorych zavolal nejaky sused, velmi dobre sa to zacina
kazdopadne dnesny den mam nahraty aspon audio, zajtra tiez nahram, v praci popocuvam.. len dufam, ze to bude dokaz na nasej strane a ze nie je hlucny vkuse cely den na videu mam jeho prvy pobyt v klietke.. unik trval necele 3 minuty, potrebujem kovaca, aby tie dvierka zavaril naspat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
vcera se z klece nedostala,nevim,co zleho se deje s baterkou v diktafonu,ale vydrzela jen hodinu a pul. Ale ozyvaly se naprosto neuveritelne skreky z klece,potom zvuky demolice plastove podlozky,funeni psa,jako kdyz jede masina,hrozne ji to totiz vycerpa a blbka si vylije vodu z misky,takze je po tu dobu bez vody.Takze kdyz jsem ji pustila,vypila asi dve misky vody a "umrela".Meli jsme ji vcera v hospode a tam spala jako by ji do vody hodil a dneska rano trochu kulhala na predni nozku,tak nevim,co se ji stalo.Je z toho niceni fakt unavena....ale nevyla pochopitelne,mela plnou tlamu prace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Mackie - a jak je to s tema policajtama? oni musi prijet,kdyz je nekdo zavola a muzou ti vlizt do bytu a psa treba zabavit? Kdyz treba pes vyje cely den,tak je to sice dost neprijemne a sousedskym vztahum to nijak nesvedci,pokud se to neresi,ale v podstate,pokud nerve v noci,tak by se dalo na sousedy i vykaslat. {ja to teda neumim...} Myslite,ze vyti prekracuje nejake povolene zvukove limity?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
ja ji tam budu asi neco davat schvalne,aby se zabavila cupovanim a dala pokoj. ted vychazeji zlate stranky,asi si je poridim loni se ji moc libily,ale toho bordelu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Mellorn - no policajti prakticky nemozu nic. Pozreli si znamku, ze pes je nahlaseny, kedze ten hlucny je utulkovy, hned sa pytali, s kym spolupracujem, poradili mi, ze to treba riesit, lebo susedia mozu spisat peticiu a prakticky tam psa zakazat. Neviem ako je to s "obmedzovanim vlastnictva", kedze pes je stale vec, a hlavne co sa tyka peticie proti jednemu konkretnemu psovi, kedze ich tam je asi 5. Ide o tzv. obcianske spolunazivanie, ktore vo vyhlaskach je spomenute tusim aj v suvislosti s hlukom a psami, ale neviem, ci napr. v zakone nie je vlastnictvo veci lepsie osetrene. Kedze je to podnajom, nepredpokladam, ze sa prenajimatel s tym bude chciet vybavovat.
Mna na tom najviac zaraza to, ze moja suka kym sa skludnila tak knucala a zavijala tiez, bola som v dvoch podnajmoch, a tam si ma jednoducho ludia vymakli a najprv si zistovali co a jak a preco.. a tuto bol pes realne sam tusim 4 dni a hned to riesia takto. Som v polovici audiozaznamu a za 4 hodiny v hrubom case cca 15 minut vyknukavania, tak toto nemienim vobec riesit.. dufam, ze to takto bude pokracovat, zatial je to v moj prospech. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|