Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Thread Tools Display Modes
Old 15-09-2009, 10:03   #22
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Quote:
Originally Posted by Hanka View Post
Jerzy: otázka ničení věcí v bytě je už otázka autority k pánovi a jak moc si dovolí ničit věci, které psisku nepatří
Tohle je u čsv dost naivní představa, povíme si to až bude tvoje štěndo dospělé
Taky si myslim že to neni tak uplně přesné. Každopádně jsem zaznamenal, a myslim že nebudu sám, že štěnda převážně koušou věci, kterých se nějakým způsobem pán často dotýká. Sluchátka, dálkové ovladače, oblečení, boty ...
Dakouš je celkem hodnej a když jsme doma, tak je u nás a spí, nebo si hryže kost atd. Pokud ale má pocit, že by jsme se mu měli věnovat a my na něj kašlem, snaží se brát různé věci a nervozně je kouše. Vzhledem k tomu, že ho nenecháváme hryzat kde co, dost často to skončí tim, že si hryže vlastní nohu nebo si kouše přední paspárky. V takový situaci stačí si s nim chvilku pohrát, uklidní se a zase si lehne a spí. Když neni doma nikdo kdo by ho uklidnil, tak "ničí".
Předevčírem jsem vymyslel novej fígl, jak mu zabránit aby lezl na stůl s počítačem - položil jsem na něj složený sušák na prádlo ... včera to bylo OK, tak jsem zvědav jak dlouho to vydrží ).
jerabekj jest offline   Reply With Quote

Posting Rules