![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
My sme tiez mavali problem s vytim a najma so sramotenim v noci, sused je velmi citlivy na zvuky a navyse skoro ide spat a skoro vstava, takze sme mali perno. Ale skludnilo sa to a minule mi sused vravel ze je velmi prekvapeny ako je Freika dobra a ticha. Ten pes sa nauci, len to chce trpezlivost. Freika sa naucila ze po veceri je fajront a ticho a klud a teraz nevadi ani ked mame vecer navstevu, proste poviem dobru noc a znamena to se sa ide spinkat. Davam pozor aby bol vecer vzdy niekto doma ak chcem ist do kina alebo ku kamosom, a uz sa naucila ma aj uplne potichucky vitat, aj ked sa vratim okolo jedenastej - jednej tak najhlasnejsie je vrzganie branicky.
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
tak jista nadeje,ze se zklidni existuje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
samostatnost řešit přes zůstaň, jinak to asi nejde(a ani mě to jinak "normálně" nenapadá, zavírat do klece tu svojí princeznu nebudu...i když přiznám se, že občas mi proběhla hlavou velká elektrikářská pevná černá izolační páska při pohledu na její nohy, když jí zrovna chytal rapl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Jo to hej, ale ked ja nezalahnem ale v kuchyni cosi robim a ona na mna z vonka cez okno vidi... Alebo sa rozhodla si otocit misku hore dnom a hrat sa s nou - v tom kotci na betone to rezonovalo... Aj kosticky som jej musela na noc zrusit, ked si ju na bude zacala zuzlat tak to strasne bolo pocut. Teraz proste spi a basta, uz aj vodu jej tam mozem nechavat...
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Saschia: aha..neuvědomila jsem si, že máš psa venku-v kotci. Já ji mám doma..takže tohle neznám.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
tak klec jsme vybalili a je dost velka.ja si tam v pohode sednu,ale arwenka na ni hledela s neduverou.byla tam jen 2x a to,kdyz jsem tam dala maso,tak si ho vytahla ven a kdyz jsem tam dala suseny paratek,k tomu jen cichla. jinak presne vedela,kdy ji tam chci jen tak na zkousku zavrit,utekla prede mnou.tak jsem ji dala voditko a privedla ji tam.dvirka jsem potom otevrela za par vterin.dokonce jsem tam zkousela pobyt,jestli za mnou nepujde a nechtela.tak nevim,co bude,az tam bude muset byt...
pro jjerabka - muzes mi prosim te doporucit nejaky ten mp3 pristroj na nahravani,pristi tyden bych ho asi zakoupila. dekuju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Jj, Sofa taky přesně ví, kdy je to v pohodě a jde si tam aj lehnout a kdy jde "do tuhého" a bude tam muset být. Trénovat trénovat..všechny dobroty, hračky..jí dávat tam, aby si tam pro to musela..vodu, žvanec..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
dnes probehne klec naostro.o vikendu tam dostavala najist,ma tam hracky,ja jsem si v te kleci nejakou dobu cetla a lezla jsem tam,aby videla,ze to neni tak hrozny.Ale stejne bych ji mela radeji bez ni. zitra mi prijde nahravaci zarizeni,tak uvidme,jak to s tim vytim je.Proste kdyz byla v celem byte neznicila nic,jen ty dvere,pokud jsme ji nechali v jedne mistnostii. Je to trochu nesamostatny neurotik.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|