![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ja też niespecjalnie.../chociaż, jak zwykle, patrzę "z innej perspektywy"
![]() Taką analogię można znaleźć i u kobiet planujących macierzyństwo... Spotkałam się z opiniami: "urodzę jesienią, to się zahartuje zimą", "urodzę wiosną -ciepło, dużo słońca..." .... OFF... Bardziej podoba mi się porównanie Rony... Ja należę do tych "pyszczących" mimo, że forum czytam od 2003-2004r /nawet chyba raz się zalogowałam zanim wzięłam Lailę kilka lat później, już nie pamiętam.../. Czy Ktoś mnie lubi czy nie -nie ma znaczenia, ale widzę że "stare Wilki" mimo, że zamilkły, nadal czuwają nad watahą i kierują się >Zasadami< -miałam tego najlepszy przykład gdy zachorowała mi Aria /wilczarz/... Poprosiłam Was wtedy o pomoc /wątpiłam, że Kogoś zainteresuje los chorego psa innej rasy, i to na dodatek mój /co nie jest bez znaczenia/. Odezwały się i pomogły też "Wilki" o których praktycznie nie słyszałam, które zamilkły.... Ale One są. Czuwają... Liczę na to, że nie powiedziały jeszcze ostatniego słowa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]()
Puchatku, nawet jak "pyszczysz" to z klasą, humorem i ironią zmuszającą szare komórki do myślenia "o co poecie chodziło" albo "jak temu poecie odpowiedzieć"
![]() Quote:
Szkoda, że już nie można z Wami podyskutować mądrze, poróżnić się pięknie i wstać od kompa z poczuciem, że czegoś się człowiek od Was nauczył, o Waszą wiedzę wzbogacił bo tak sporadycznie się wypowiadacie. Po Waszych wpisach człowiek zostawał z przeświadczeniem, że pomimo popełnianych błędów, nadal jest partnerem w dyskusji i nie był ścierany na pył bo niefortunnie dobrał słowa.... Dziękuję i serdecznie Was pozdrawiamy ![]() Anka z Forasem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() ![]() No, ale skoro tak mówisz, niech i tak zostanie... ![]() ![]() ![]() Przeszłość, to "Dawno temu w Ameryce"/"Ojciec chrzestny"/"Chłopcy z ferajny".... Teraźniejszość, to "Urodzeni mordercy"/"Teksańska masakra piłą mechaniczną".... ...."Każda epoka ma własny porządek i ład" /bezład?/ Lubię "filmy", więc oglądam je wcinając popcorn ![]() ![]() ![]() ... Fori -dajesz wiarę, że "chcieć to móc" mimo, że czasami boli "jak cholera".... ![]() Nadal dopingujemy i ślemy dobre myśli. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|