![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
No właśnie Eskel jest za młody dla organizatorów, więc myślę iść na pierwszy etap trasy i może na mecie poczekać z piwkiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Wczoraj pojawiło się natomiast info na temat drugiego noclegu: 09.08.2011 Quote:
Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Czyli będzie pewnie jak przewidziałem: pierwszy etap Ujsoły - Rycerzowa. Fajnie. Zresztą zdjęcia zamieszczone są właśnie z Rycerzowej i Przegibka. To pewnie się spotkamy
![]() Nie twierdziłem ze jest to widzimisie organizatorów, natomiast myślałem, że na takie zawody idą z psami ludzie odpowiedzialni. A to drugie info jakoś przegapiłem ![]() Dzięki. Czekam na newsy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilkokłak
|
![]()
Nie miałam na myśli braku odpowiedzialności.
![]() To są jednak zawody sportowe i część uczestników w przeciwieństwie do naszej czwórki traktuje zawody bardziej sportowo. Ich psy naprawdę ciężko pracują; przemierzają trasy w bardzo szybkim tempie cały czas ciągnąć mashera. To nie jest zadanie dla paromiesięcznych młodzików. ![]() ![]() Takie imprezy jednak muszą mieć jakieś regulaminy i nie mogą bazować jedynie na rozsądku i odpowiedzialności uczestników. PS Niestety nas tam jednak nie będzie. ![]() Termin koliduje nam z wyjazdem urlopowym. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|