|
|
|
|||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
K-Lee Family
|
A miało być tak pięknie...
Suka jednak zadecydowała, że nie pojedziemy |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wilkokłak
|
Quote:
Nas też nie będzie; wygrała opcja zdroworozsądkowa poparta faktem, że ten termin koliduje nam z wyjazdem urlopowym. Pocieszamy się, że też będziemy chodzić po górach. No cóż, spotkamy się w Brennej zatem? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
K-Lee Family
|
Brenna też zależy od suki
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilkokłak
|
No fakt, nie pomyślałam, że w przypadku suk wilczaków dwa tygodnie w tą czy w tamtą nie robią różnicy.
Ale psy też swoje wady mają... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
K-Lee Family
|
Wiem wiem ale szkoda mi sezonu
Grin, my mamy jeszcze Wasz dyplom, no i ten namordnik Moooże w ten weekend będę na śląsku, więc może w niedzielę jakiś spacer udałoby się uskutecznić? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wilkokłak
|
Ja co prawda już kupiłam ten kaganiec, bo chciałam go mieć jeszcze przed naszym urlopem, a musiałam wziąć poprawkę na czas, jaki trzeba poświęcić na naukę jego noszenia, ale spacerek możemy uskutecznić jak najbardziej.
Dajcie znać, kiedy, o której i gdzie by Wam pasowało. PS Ale jak uskutecznić spacerek, gdy K-leenka ma cieczkę? Obawiam się, że dla Łowcy to by było za duże wyzwanie Last edited by Grin; 04-08-2011 at 11:36. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
K-Lee Family
|
Z naszych doświadczeń wynika, że wilczak nie reaguje aż tak jak inne psy
Wilczaki jak dotąd nie marnowały czasu na kokietowanie nie w "te dni" W każdym razie jeśli będziemy, to dam znać |
|
|
|
![]() |
|
|