![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Wilkokłak
|
![]()
Miło mi "donieść", że doczekaliśmy się w Polsce wieloetapowego dogtrekkingu.
![]() ![]() Wszystko odbywać się będzie w Beskidzie Żywieckim ze startem w Ujsołach w dniach 19 - 21 sierpnia. Szczegóły na stronach PP: http://dogtrekking.com.pl/index.php?...213&Itemid=196 oraz http://dogtrekking.com.pl/index.php?...214&Itemid=197 Muszę przyznać, że STRASZNIE nas z Jackiem kusi, aby spróbować swoich sił (o siły Łowcy jestem dziwnie spokojna ![]() ![]() No i last but not least; nie mam pojęcia, jak ja miałabym się zwlec i wykrzesać z siebie siły na trzeci dzień po (powiedzmy) 8 godzinach marszu w górach na kolejny etap... Zatem w naszym przypadku sprawa jest jeszcze otwarta. Ale jest jeszcze trochę czasu i można temat przemyśleć. ![]() Last edited by Grin; 17-06-2011 at 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Ja tez mialam obawy za pierwszym razem z Garuda (glownie, ze sie wyslizgnie z namiotu). Zapomnij... Namiot pokochala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Aszczura bez problemowo spała w namiocie z nami w Późnej
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ale ekstra!!!! Dziewczyny aż zamerdały ogonami
![]() Zapowiada się na świetną imprezę, tym bardziej, że organizatorzy już doświadczeni :-)) My chyba się skusimy na ten spacerek :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Przy odpowiednim stopniu zmęczenia...jak kamień
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Rewelacja!!!! - ale znowu na południu
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wilkokłak
|
![]()
Termin zgłoszeń do 12.08 włącznie. Koszt uczestnictwa 65 zł (w tym wspomniane w linkach posiłki).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Spiderwolf
|
![]()
Hejka,my też myślimy intensywnie w końcu mamy bardo blisko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
Natomiast co do córci, hm... Nasza Kaja ma 14 lat i nie jest z tych, co łatwo wymiękają, parę razy z nami w zawodach startowała, także tych górskich i raczej tę imprezę sobie odpuści (wie, czym ona "pachnie" ![]() To jest jednak 7-9 godzin chodzenia górskimi szlakami (nie licząc krótszego etapu nocnego dzień wcześniej, no i tego powrotnego dzień później). Oczywiście to Wy znacie możliwości Waszego dziecka, nie ja. ![]() W każdym razie myślę, że warto by było się wybrać w Beskidy przed zawodami i zrobić próbo-trening. ![]() PS Czy Wasza psica skończyła już rok? To jest warunek startu psa w zawodach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Spiderwolf
|
![]()
Psica-diablica skończy rok14.08 więc to mamy z głowy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Spiderwolf
|
![]()
A tak mi jeszcze przyszło do głowy, gdyby jednak nam nie wyszło aby brać udział , to czy byłaby możliwość przyjechać w sobotę po południu na miejsce mety i czekać tam na Was ??? W ramach spotkania ?Zrobimy Wam grila, małe zimne pifko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Obawiam się tylko, czy Wam się będzie chciało tego grilla taszczyć do tego schroniska (nie wiadomo jeszcze, które to będzie, a zatem czy istnieje dla wszystkich możliwość wjazdu samochodem). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Spiderwolf
|
![]()
Dobra OK zobaczymy jak się temat rozwinie ... jak się uda to idzieny jak nie to chętnie bym Was witała na mecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
K-Lee Family
|
![]()
Intensywnie myślimy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Spiderwolf
|
![]()
No i legło na całej linii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
niestety Eskel-Tars nie ma jeszcze roku więc chyba weźmiemy udział nieoficjalnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wilkokłak
|
![]()
Całkiem możliwe, że mają, ale nie zdradzają przed czasem.
![]() Normalnie na zawodach trasę poznaje się na mniej więcej 10 minut przed startem. ![]() Te zawody etapowe to nowość, zatem nie wiadomo, jaką strategię przyjmą organizatorzy. Sądzę, że jakąkolwiek obiorą... będzie super. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|