![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Robić swoje i nie przejmować się?
"Robić swoje"-TAK "Nie przejmować się"-NIE Raczej należę do osób,które wkurzone,idą huraganem, a potem nic już nie jest takie samo...szczególnie,gdy dotyczy to działań bezmyślnych czy bezwzględnych względem słabszych. Już ja gnoja urządzę ![]() ![]() A-ha! Nie wiem,czy istnieje już mapa wilczakolubów /"kochających inaczej"/ i dlatego rzucam w eter /mam nadzieję,że proceduralnie nie podpadnę komukolwiek/: ![]() -p.Klamczyńskiego i jego schroniska.Gostek miał umowę z Wołominem i pobliskimi gminami na zgarnianie psów -psy pod jego "opieką" albo dematerializowały się albo cierpiały w trakcie "leczenia" /jak Wam się podoba kastracja psa związanego sznurkiem i bez znieczulenia.../. Akcję nagłośniła /sprawa już jest w prokuraturze a jutro ma być tam TV3 i Polsat Interwencja/ miłośniczka wilczarzy. Gdyby ktoś z Was był blisko Otwocka i miał o tej porze czas,to proszę, PRZYJDŹCIE!!! Miłośnicy wszystkich czterech łap-łączcie się!!! Wczoraj bezpański bernardyn a jutro....wilczak??? Może takie akcje i popieranie ich,powoli, jak kropla drąży kamień,będą zmieniać tę jedną pordzewiałą komórkę w czerepach takich "somsiadów". Czy to z Wołomina,Tuchlina czy z Krakowa... Przepraszam naszego Moderatora,że tak bez uprzedzenia,ale mało czasu... Sorry! ![]() P.S. Pozdrowienia dla Doroty od Doroty ![]() |
![]() |
![]() |
|
|