|
|
|
|||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
#13 |
|
Senior Member
Datum registrace: Sep 2009
|
W Nowym Dworze będziemy. Dziękujemy za zaproszenie
,lecz tym razem nie uda nam się. Ale często jeżdżę Mazury-Mazowsze,więc z zaproszenia na pewno skorzystam/-y/. A somsiadowi nie ma co współczuć . Jest świnia i bydle -złożył w gminie protest,bo zbudowaliśmy psom prawdziwą psiarnię /lepiej wygląda niż całe jego gospodarstwo/.Krew go zalewa,że można kochać psy,dbać o nie, zaprojektować im psiarnię i wydać na ten cel pieniądze.Na wsi,pies jest ostatni w kolejce do miski,ciepłego kąta,lekarza a pierwszy do skopania.Jego psy jedzą śrutę lub to,co ukradną z kurnika,a ja moim ciągle coś gotuję i je dopieszczam.I jeszcze wołam do nich:"dzieci"... Ale fajnie jest dzięki temu mieć ksywę "okolczykowanej wariatki" albo "w-wskiej k..." /dlaczego warszawskiej,gdy ja spod W-wy...... / -nie ma nic gorszego,niż być takim jak wszyscy dookoła!A-ha:myślę,że jesteś fajną Osobą,Sssmoku ...Czytałam trochę Twoich tekstów na forum i wydaje mi się,że jesteś....mądry Smok.Ta znajomość może być ciekawa -tak mało spotykam na swojej drodze mądrych ludzi /ale cały czas szukam !/.
|
|
|
|
|
|