|
|
|
|||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Witaj,Sssmoku,
weżcie kurs na Mikołajki i Orzysz-my żyjemy nad jez.Tuchlin we wsi Tuchlin /rzut beretem do Śniardw/.Miło będzie być Wam gospodarzem i móc pospacerować po polach/a mojego wsiowego somsiada znów krew zaleje: jak nie stadnie wilczarze brykają i zagryzajom mu łowce,to znów,kurna, wilki-hłe,hłe /.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Witaj,Agnieszko!
Jest wielce prawdopodobne,że się spotkałyśmy w Białymstoku,ale chyba byłam zbyt pochłonięta moimi prezentującymi sie dziećmi,by zapamiętać kogokolwiek innego-sorry.Chyba więcej zapamiętałam twarzy czworonogów niż ich opiekunów.Postaram się teraz więcej skupiać uwagę na dwunogach /będę robić notatki na wystawach/. Dzięki za miłe przywitanie |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilcza Saga
ubicazione: Częstochowa/Rzeszów
|
I my również witamy
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
K-Lee Family
|
Cześć!! Witamy półsiostrę
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Quote:
Do Nowego Dworu wpadacie, bo widze, ze jestescie zgloszeni? Wracajac mozecie zawsze o nas zahaczyc - to po drodze :P |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Plessowy wilczak
ubicazione: Pszczyna
|
My też witamy- jak zawsze spóźnieni
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
W Nowym Dworze będziemy. Dziękujemy za zaproszenie
,lecz tym razem nie uda nam się. Ale często jeżdżę Mazury-Mazowsze,więc z zaproszenia na pewno skorzystam/-y/. A somsiadowi nie ma co współczuć . Jest świnia i bydle -złożył w gminie protest,bo zbudowaliśmy psom prawdziwą psiarnię /lepiej wygląda niż całe jego gospodarstwo/.Krew go zalewa,że można kochać psy,dbać o nie, zaprojektować im psiarnię i wydać na ten cel pieniądze.Na wsi,pies jest ostatni w kolejce do miski,ciepłego kąta,lekarza a pierwszy do skopania.Jego psy jedzą śrutę lub to,co ukradną z kurnika,a ja moim ciągle coś gotuję i je dopieszczam.I jeszcze wołam do nich:"dzieci"... Ale fajnie jest dzięki temu mieć ksywę "okolczykowanej wariatki" albo "w-wskiej k..." /dlaczego warszawskiej,gdy ja spod W-wy...... / -nie ma nic gorszego,niż być takim jak wszyscy dookoła!A-ha:myślę,że jesteś fajną Osobą,Sssmoku ...Czytałam trochę Twoich tekstów na forum i wydaje mi się,że jesteś....mądry Smok.Ta znajomość może być ciekawa -tak mało spotykam na swojej drodze mądrych ludzi /ale cały czas szukam !/.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderator
|
WITAMY i MY
Quote:
To sie zmienia.... co sie nie zmienia to to, ze zawsze w kazdej wiosce musi byc taki zaslepiony nienawiscia oszolom... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Distinguished Member
ubicazione: Kraków
|
Ja również witam
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wilczy Duch
|
Witamy!!
Co do oszolomow, to grunt by sie nimi nie przejmowac i robic swoje, czyli to co się kocha. |
|
|
|
![]() |
|
|