![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Já než jsem sem ten inzerát překopírovala, tak jsem si sama pročítala inzeráty v rubrice čsv v nouzi. Bylo jich tam víc na křížence čsv nebo bez PP, proto jsem na forum inzerát nakonec umístila. Nikdo tam těm lidem, co to napsali, nic nevyčítal ani nezakazoval! Až do mě ses tady obul a opravdu nevím, proč tak najednou?? Nemá to doufám nic společného s tím, jaký název chovné stanice má moje fenka ve jméně? Do ted všechno v pohodě a já sem dám inzerát na jednoho čsv bez PP a fotky a už je zle. Náráz se tady žádní čsv bez PP inzerovat nebudou a basta!! v 99 % případů tady reaguješ na každé založené téma, tak nám tady neříkej, že sis těch pár inzerátů zrovna nevšiml. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Moderator
|
![]()
Nějak se začínáme cyklit v kruhu. Takže poslední moje reakce.
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Tímto debatu končím, protože se skutečně z ní stává omílání dokola jedněch týchž věcí a navíc, jak koukám, se znovu objevují již 1000x vyvrácené pomluvy. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]()
jedna vec je byt adminom a usmernovat v ramci pravidiel fora
druha vec je priamo ci nepriamo sa vyjadrit, ze pes bez PP je menej ako ten s PP vsade sa tu ohanate tym, ake je csv tazko zvladnutelne plemeno, aka je potom pravdepodobnost, ze ak je mixnuty s niecim inym, ze ho zvladne "obycajny" clovek, ktory hlada len nejakeho krizenca, tak si toho psa vezme? nie je lepsie, aby sa tieto krizence udrzali v ceveckarskej komunite, aby sa nedostali do ruk ludom, ktori by na nich dalej mnozili? poznam cvicak, kde je schvalovany nazor clenov, ze krizencov z utulkov treba vystrielat.. a mne bolo poradene zohnat si nieco NOrmalne.. ked bude takyto nazor aj medzi ceveckarmi, kam mam potom ist? na jednom psom fore tiez bojujeme s tym, ze sa psom z utulkov nebudeme venovat "prehnane vela" napriek snahe niektorych "zachranarov" to zmenit a inzerovat snad vsetkych utulkacov.. takze tuto stranku chapem.. len proste nechapem nazor: Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Pavle, já už to řešit nehodlám. Jestli tak případně v Polsku, ale tady je to bezpředmětný. I kdybychom tu protestovali všichni, tak nic nezměníme. Je mi líto, že jednou je nepřípustné inzerovat tu zdarma dospělé ČVčko z útulku a podruhé když užnáš za vhodné, tak prodej štěňat bez PP není problém tu inzerovat.
Úloha admina není jednoduchá, ale tohle naprosto nechápu. Když si srovnáš čemu to uškodí a čemu pomůže, tak snad nemůžeš trvat na tomhle stanovisku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Já jsem taky nezaznamenala, že by se tu prodávala štěňata bez PP? To byl někdo ze zahraničí?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|