![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
No vidíš to...pokud teda zpíváš u táboráku, tak by se to dalo kvalifikovat jako veřejná produkce. Mám pravdu? Teda tak by to kvalifikovali lidé jako Ty. Já ne. Ale to tak na světě je.
![]() Dětmi se neoháním. Jde tu o děti, takže je ve vysvětlení používáme. Dávejme věcem pravá jména. Krádež to podle mě není. Má práce i pár koníčků spočívá skoro bez výhrady v práci intelektuální, právě s těmito výstupy. Už několikrát jsem zahlédl svoje výkresy, prezentace a články někde jinde. Někde mi to vadilo, někde vůbec ne. Ale nikdy bych to neřešil nějakým upozorňováním nebo dokonce vyhrožováním žalobou. o to víc, když jde o 12 letého kluka, který si chce aspoň trošku užít to, že má psa, když ho třeba mít nemůže. Bože lidi buďte trošku lidští, ne jen pragmatičtí a věcní. Nebylí jste malí? Myslím, že větší problém než že se objevuje pirátství na internetu je ten, že se z nás vytrácí právě ta lidskost a tolerance. Myslím, že jsi už za svůj život napsal nebo udlěla pár prací (diplomka atd...) a opravdu pokažné to bylo vše, jak se říká", čisté? Pochybuji! A pokud ano, smekám a jsi obraz čistého charakteru. Jeden starý pán mi řekl: "nauč se odpouštět a zapomínat, protože až budeš starý jako já, zůstane Ti už je to druhé" ![]() No to je na sáhodlouhou debatu o těch soudních procesech. To ale přenechme jiným. Rozhodně by mě to rozesmálo...kor když jde o fotku, kde bys jen velice těžko dokazoval nějakou újmu. Ondra. |
![]() |
![]() |
|
|