![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ty se stále snažíš za každou cenu mne nějak napadnout. Přečti si, co je napsáno v předchozích příspěvcích. Já nežaluji děti, ale majitele serveru, který kradené fotky zveřejnil. Ten je zodpovědný za obsah navíc když evidenně si je vědom toho, že se na jeho serveru kradené fotky často objevují.
Last edited by Pavel; 05-09-2008 at 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Nemusíš být vztahovačný, já nepotřebuju nic a nikoho napadat a už vůbec ne tebe. Je to přeci o diskuzi ne?
![]() Takže, abych ti dokázala, že to krádež není (jak jsi zmínil snad desetkrát již): § 247 Krádež: (1) Kdo si přisvojí cizí věc tím, že se jí zmocní, a a) způsobí tak škodu nikoli nepatrnou b) čin spáchá vloupáním [c) bezprostředně po činu se pokusí uchovat si věc násilím nebo pohrůžkou bezprostředního násilí d) čin spáchá na věci, kterou má jiný na sobě nebo při sobě, nebo e) byl za takový čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo peněžitým trestem nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty Ta první část to je definice krádeže, tím, že zveřejníš fotku, tak se podle této definice NEDOPOUŠTÍŠ krádeže. Jde tedy o porušení autorského práva, které je chráněno autorským zákonem nikoliv trestním zákonem. Tedy ještě jednou NEJEDNÁ SE O KRÁDEŽ. Toť vše co jsem chtěla abys pochopil, když sis to slovíčko krádež tak oblíbil a nařknul z ní tolika dětí a lidí a i mého bratra-fuj teda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pozdravujem Vás. Nedalo by sa pristupovať k veci tak, že k dnešnej už aj internetovej slušnosti patrí minimálne použitie odvolávok alebo citácii zdrojov, či už písomných alebo obrazových, ktoré pri svojej činnosti využívame. Je to, čo sa týka internetu, asi novšia vec, ktorú však musia začať zavádzať do života rodičia svojich detí už len preto, že deti sú priamymi účastníkmi týchto činností alebo priam tvorcovia, ale rodičia sú stále ich vychovávateľmi. A tak ako ich učíme povstať v MHD a uvoľniť miesto staršiemu, mali by sme ich učiť aj tomuto. Takže ja by som kvalifikoval túto vec u detí ako neslušnosť. Myslím, že deti, ktoré pracujú s internetom, veľmi ľahko pochopia túto jednoduchú vec a myslím tiež, že pokiaľ sa autor k tejto veci tiež takto postaví, skončí to napríklad slušným mailom o neslušnom správaní.
Vlado |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Anarvin - to, jakou škodu krádeží fotografií nebo textů pachatel udělá, posuzuje státní zástupce, nikoliv Ty. A výši škody navrhuje poškozený. Jinak se už nemíním s Tebou dohadovat stále a stále dokola. Nemá to skutečně smysl. Vychovávej se be a svého brášku, jak chceš, mne to nezajímá. Ale pouze do chvíle, kdy se případně na porušení autorských práv nedostaneme do konfliktu spolu. Hodně štěstí.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]()
No pockej Pavle, to si odporujes, ne? Dneska jsi sam napsal, ze
Quote:
Nebo to mam chapat tak, ze to co plati pro Ufonek, neplati pro Wolfdog? Zakon o autorskych pravech plati snad pro vsechny stejne, ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Mirko, předběhlas mě
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Jeste bych rada podotkla, ze stejne tak jako nemam pravo editovat vlastni prispevky zde na Wolfdogu, tak nemam ani pravo k mazani fotografii z galerie, a to ani mnou zaslanych. Stejna "prava" jako ja ma 99,9% uzivatelu tohoto serveru, takze i kdybys mel Pavle pravdu a mela bych se s zadosti o smazani obratit primo na uzivatele, ktery kradenou fotku na Wolfdog.org poslal, tak k cemu by mi to bylo, kdyz by ji tento uzivatel nemohl smazat, ani kdyby nakrasne chtel?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|