|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
08-05-2003, 09:32 | #1 |
Junior Member
|
Herra Kollarov Dvor
Czesc Margo,
Znalazlam ogloszenie o sprzedazy siostry Halli (tej ktora zostala sprzedana do Krakowa). Skontaktowalam sie z wlascicielami, sprzedali Herre do Irkucka w Rosji, nie maja zadnych namiarow na nowych wlascicieli (????). Poprosilam ich o kontakt z wolfdogiem, aby wprowadzic zmiane w bazie - czy to zrobia? nie wiadomo. Szkoda! mialam nadzieje, ze mieszkajac niedaleko (Katowice-Krakow) bedziemy sie spotykac na wystawach (i nie tylko) i bedzie okazja do porownan obu siostr. Co tam z burza mozgow na temat sponsoringu CZW? Mieliscie czas, zeby pomyslec na ten temat? pozdrawiam serdecznie joanna |
11-05-2003, 10:56 | #2 | |
VIP Member
|
Herra Kollarov Dvor
Quote:
Probowalam sie kontaktowac z wlascicielami - zero odzewu. Proponowalam mozliwosc dodania ogloszenia na Wolfdogu (wtedy chociaz wiadomo byloby, ze pies trafi w jakis sensowne rece) - zero reakcji. Wreszcie poprosilam o adres nowego wlasciciela ...i nadal czekam. No i dzieki temu poprzedni wlasciciele Herry trafili na "blacklist" (czarna liste wlascicieli psow) i nie radze im teraz wyplywac na szersze wody z nowym szczeniakiem..... Dobrze, ze choc Wam udalo sie otrzymac lepsze informacje - dzieki temu wiadomo, gdzie tego szczeniaka szukac....Sluzby w Rosji zostaly juz powiadomione... ))) Pozdrawiam, Margo
11-05-2003, 20:02 | #3 | |
Wilczasty : Foto
|
Herra Kollarov Dvor
Quote:
Pozdrawiam, Pinki i Daniel |
|
11-05-2003, 23:51 | #4 |
Junior Member
|
Herra Kollarov Dvor
Witam
Chyba ze to na handelek!!! Pozdrawiam Irek w dodatku zywym towarem!!! |
12-02-2004, 20:29 | #5 |
Member
|
Wygląda na to, że Herra się odnalazła. Ale nie w Irkucku tylko w Krakowie w rowie przy drodze w stanie agonalnym!!! Cale szczescie osoba, ktora ja znalazla miala wiecej serca niz poprzedni wlasciciel i wykurowala ja, odkarmila i doprowadzila ja do "stanu uzywalnosci".
|
12-02-2004, 22:08 | #6 |
VIP Member
|
.. i jak wszystko pojdzie niedlugo sie z nia zobaczymy. Wtedy bedzie juz pewnie dokladnie wiadomo, czy odnaleziona suczka to Herra (tatuaz jest malo widoczny, ale ogolnie sie zgadza - tak samo jak jej charakter ).
12-02-2004, 22:34 | #7 |
Member
|
Mat
Chciałem napisać tekst kursywą bo mnie się cisnęły na usta same "panienki" Bozie tylko niech ona pziezije i niech to bedzie ona ... pewnie po takich przejsciach ma troszke ograniczone zaufanie do ludzi bidulka .
a teraz prywata : Taro/Harry okolo 20.37 dzis stracil kawalek ucha !!!!!11 pomocy weterynarze trzej juz nie dyzuruja na naszej wiosce i nie tylko . Dzwoniłem do mojego i nie ma go w domu Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sebastian zdesperowany bo żonka w pracy a mały nie chce sobie zrobic opatrunku. |
12-02-2004, 23:02 | #8 | ||
VIP Member
|
Re: Mat
Quote:
Quote:
12-02-2004, 23:25 | #9 | |
Junior Member
|
Quote:
znalazla juz normalnego wlasciciela ? proponuje oficjalne udostepnienie czarnej listy ! przynajmniej dla hodowcow |
|
13-02-2004, 02:01 | #10 | |||
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
13-02-2004, 21:52 | #11 |
Senior Member
|
Ale swinstwo!!!! Powinni miec dozywotni szlaban na zwierzaki i zlecone ciezkie roboty w schronisku!
Dobrze ze jednak ja uratowano! |
13-02-2004, 23:10 | #12 | |
Junior Member
|
Quote:
bo tak to reszta zwierzakow tez moglaby ucierpiec.. |
|
28-06-2004, 22:50 | #13 |
Senior Member
|
A jak nazywa sie drugi wilczak?
nie byl wystawiany? |
28-06-2004, 22:56 | #14 | |
VIP Member
|
Quote:
28-06-2004, 22:57 | #15 |
Member
|
Ela wydawało się do wystawy w Katowicach że to siostra Taro i Halli czyli Herra ale raczej nie Poczytaj temat Herra Kollarov dvor
http://www.wolfdog.org/php/index.php...asc&highlight= Faktycznie mili ludzie Ci nowi właściciele suczki, poznaliśmy ich w Katowicach. A swoją drogą Przemek co wykazało dochodzenie? Jak naprawdę się ona zwie? |
28-06-2004, 23:08 | #16 | |
VIP Member
|
Quote:
28-06-2004, 23:11 | #17 |
Senior Member
|
Ach to to dziewcze! Moze Adrian rzuci nam jakies zblizenia na forum ?
Wydaje sie malutka, ale moze tylko brak jej siersci |
30-06-2004, 01:28 | #18 |
Junior Member
|
Wrzuce, wrzuce...
Suczka jest nieduza i szczuplutka (w zadnym wypadku nie jest zabiedzona!!!) Uslyszelismy, ze 90% efektu to wspaniala zimowa okrywa... teraz w lecie to cieniutkie futerko zmniejsza optycznie psa. Psinka jest BARDZO zywa. Jej okres skupienia uwagi jest podobny jak u komara :)
30-06-2004, 11:30 | #19 | |
VIP Member
|
Quote:
30-06-2004, 16:13 | #20 |
Senior Member
|
Nalezy jej sie po tym co przeszla!!!
Margo , czy przyjada na spotkanie we wrzesniu? |
|
|