![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
Juz wrocilismy z nad morza i mozemy sobie spokojnie pogadac, Elu
![]() Namawiam ciagle rodzicow i truje im zycie ![]() Z tata planujemy na przyszly rok jazda na rowerze od Trzesacza na Hel jechac czyli przez prawie cale wybrzeze i jesli mialabym teraz szczeniaka to juz obliczylam ze jak my bysmy jechali to moj wilczak mialby 11 mies. Czy moglby jechac juz ze mna czy to jeszcze za mlody wiek na takie wycieczki? Sprobuj sie dowiedziec ile te szczeniaki w tej Kotlinie beda kosztowac i czy mozna by bylo ta sume na raty rozlozyc, ok? Bedziesz na tym seminarium czy nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Witaj kobieto!
jak pies ma 11 mies to na moj gust przy rowerze za duzo go lepiej nie ciagac, ale zawsze mozesz Amberka dziecko zostawic u mnie ![]() a serio to pies to powazna decyzja i tak jak Ci pisalam , trzeba zeby rodzice go w pelni akceptowali juz od poczatku bo co bedzie jak da im w kosc ??? wtedy do widzenia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
Ja mowilam wczesniej jak planowalismy wziac Trejsi do domu ze jak psa wywala z domu to ja tez sobie pojde i rodzice dobrze wiedza ze potrafie takie rzeczy zrobic
![]() Ja myslalam z tym rowerem inaczej: zebys Ty mi pozyczyla Amberka na ten czas zeby sobie chlopak pozadnie pobiegal a dziecko i tak by jechalo z nami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Wypozyczyc to sobie mozesz ksiazke z biblioteki a nie psa! Pomyslalas chwile jakby sie czul pies w obcych rekach?
Mam nadzieje, ze to byl kiepski zart ![]() Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
tak, oczywiscie ze o tym pomyslalam!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
anio
![]() pozdrawiam gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Spokojnie! chetnie Amberka wypozycze ale musisz tez zabrac:
Ave 4 koty krolika inne drobne zwierzeta ![]() i co Ty na to??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
koty i Ava w pozadku ale gorzej z krolikami i innymi drobnymi zwierzetami Trejsinek moglby sie z nimi zabawic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
love and terror
|
![]()
dzieki za list
![]() wkoncu mi nie powiedzialas zcy bedziesz na seminarium ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Oj a kiedy bedzie???
Teraz Amberowaty odpoczywa i ma przytyc troche odchorowal to ostre tempo i goraco wiec mocno schudl ![]() a wystawa juz za tydzien teraz je mase miecha, kurczakow, tlusto!!! no i nie wolno mu sie ruszac ![]() moze troche bedzie podobny do wilczaka na tej wystawie ![]() na szczescie po kilku dniach grymasow wreszcie dostal prawdziwie wilczy apetyt ![]() ![]() Bo nasze stado powiekszylo sie o 2 koty przywiezione z Lodzi ![]() sa absolutnie boskie niczego sie nie boja i caly czas sie kulaja albo spia niestety na nowe zdjecia na jantarowej trzeba jeszcze poczekac bo ma byc przerabiana galeria |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
love and terror
|
![]()
seminarium najprawdopodobnie ma byc 21 i 22 sier. to jest sobota i niedziela nie wiem czy piatek tez
Jakies rasowe te koty czy takie dachowce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
to ja wtedy jestem z chudym psem w Bratyslawie
jednak sie nie uda tych terminow dopasowac, szkoda.... przydalaby mu sie powtorka koty zwykle ale ladne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
mam nadzieje ze np. po Bratyslawie wpadniesz do mnie najlepiej na nocke wtedy to moja mama by zobaczla jak sie zyje z tyloma psami pod jednym dachem
![]() ![]() szkoda ze nie bedziesz na seminarium co do tych dat spytaj sie jeszcze Kasi moze mi sie daty pomylily ![]() ale Ty tego psa wymeczylas, biedny az schudl :P Zasanawiam sie czy ja z Trejsinkiem moglabym jechac na taki oboz? Obrony raczej bym nie cwiczyla ![]() ![]() ![]() Ile taki oboz kosztuje? Lubie koty. Wczoraj znalazlam malego kociaka przynioslam do domu nakarmilam pospal sobie i poszedl na dwor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
na obozie bylo duzo roznych psiakow, tez kundelkow
![]() wiec spoko mozesz jechac a przy okazji TYLE wilczakow! ale to za rok, to jeszcze tyle sie moze zdarzyc... podejrzewam ze z Bratyslawy bedziemy wracac pozna noca wiec Twoja Mama by nie byla zachwycona pozdrawiamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
love and terror
|
![]()
no a przed Bratyslawa
przyjedz, pogadamy sobie! ![]() moglabys przyjechac np. dzien przed wystawa spalabys u mnie probowalabys pzrekonywac moja mame na wilczaka i byc moze i tate bo akurt ma urlop ![]() A co mialas na mysli mowiac ze cos sie jeszcze moze wydarzyc do nastepnego obozu? Ja od razu pomyslalam o nowym wilczaku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Jesli nie pojde do pracy to chetnie posiedze u Was nawet kilka dni
![]() ![]() do przyszlego roku mozesz sie np wyprowadzic do Meksyku i wtedy bedziesz miala daleko na oboz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
love and terror
|
![]()
z tym Meksykiem to dobre jest ale wolalabym do Australii
![]() No to uzgodnione przed Bratyslawa jestes u mnie! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
love and terror
|
![]()
Elu sorki ze Ci du...e zawracalam ale chyba nici z naszego spotkania
![]() Mialam dylemat: zostac w domu i czekac na Ciebie i sobie z Toba pogadac czy jechac na trening i seminarium i przygotowac sie na zawody w Czechach i chyba jade na trening, jesli nie wypali to dam Ci znac Nie jests wkurzona? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Praca przede wszystkim
![]() ja i tak pewnie nie wyrobie z czasem rano powinnam byc jeszcze w pracy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
love and terror
|
![]()
wiec dzieki milej zabawy w Bratyslawie
Wiec ze szczeniaka raczej nici Moja mama ma 2 powody ktore ja bola: -chyba chodzi o kase ze troszke za drogi ![]() -i ze niekiedy jak gdzies jedziemy glownie do rodziny nie ma co zrobic z Trejsinkiem. Sytuacja taka: jedziemy do Wroclawia np na swieta BN we wroclawiu mam babcie i dziadka i to wlasnie u nich zazwyczaj sa swieta Oni maja mala suke Jest cholernie wredna zero wychwania Jakby Amber wszedl do jej domu to by sobie chlopak nie poradzil ![]() A wujek (z wroclawia) ma duzy dom z ogrodem i tam wlasnie Trejsi zostaje ale przeciez wilczaka nie zostawi w obcym domu zwlaszcza szczeniaka na kilka godzin Jedziemy do drugiej babci i dziadka (w tym samym miescie jest ciocia i wujek ktorzy maja psa mieszczanke owczarka na szczescie tolerancyjnego i ogrod) Swieta spedzamy u babci i pies jest z nami wiec przypuszczalnie szczeniak (i pozniej pies dorosly) tez bylby znami tylko ze jest to mniejsze mieszkanie od mojego i jesli jest tam dosc duzo wiary i cale swiateczne zamieszczani Inaczej sie ma sprawa jesli sa wakacje ja psa nie opuszzcam ani na krok i ona mnie tez jade z nia wszedzie tylko te swieta |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|