|   |   | 
| 
 | |||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  30-03-2007, 13:57 | #1 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2007 
				 |  Warszawski "tajemniczy ogród"?:) 

Dzień dobry  Mam w domu: 1. Męzczyzne Mojego Zycia - zakochanego w Wilczakach od lat chyba 5, dojrzewajacego do posiadania własnego CzW (najlepiej Z Peronówki   2. Własne Nieduże Dziecko - ogladające zdjęcia CzW co najmniej dwa razy dziennie i deklarujace, ze będzie spac z psem w łózku - oczywiście! Lubię, jak sie latwo domyslić, oboje  W zwiazku z czym zapytuje: Czy jest w Warszawie takie miejsce, gdzie wlasciciele CzW wraz z psami spotykaja sie na niedzielnych spacerach?  Takich powiedzmy popołudniowych? Albo mogliby sie spotkac? Na przykład w najblizsza niedziele? I nie chichotać zauwazywszy trzy osoby, które "zza krzaka" przygladałyby się Wilczakom na żywo?  )) Pozdrawiam w biegu i w oczekiwaniu   | 
|   |   | 
|  30-03-2007, 14:25 | #2 | 
| Licho nie śpi... |   

Co prawda ją początkującą właścicielką jestem i moje Licho nie ma jeszcze 4 miesięcy ale to juz kawałak wilczaka jest     Tak jak większość wyjeżdża z psem przy każdej okazji za miasto tak ja "ze wsi" pędzę do miasta małemu wielki świat pokazywać. Minimum dwa razy w tygodniu odwiedzamy - stare miasto, park praski, centrum, pola mokotowskie i oczywiście najbardziej ruchliwe ulice w Warszawie. | 
|   |   | 
|  30-03-2007, 14:27 | #3 | 
| Gorthan's WeReWoLf |   

Akurat 1 kwietnia w Nowym Dworze Mazowieckim jest wystawa, wiec powinna byc wieksza ekipa    | 
|   |   | 
|  30-03-2007, 14:41 | #4 | 
				 |   

Wystawa?? Zajrzałam w terminarz na stronie Z Peronówiki i widze jakąs wystawę w Legionowie.. Nowy Dwór Mazowiecki czy Legionowo?? To by była rewelacyjna okazja, zeby zobaczyć wieksza ilosc CzW na raz  I porozmawiac z włascicielami.. Wiesz coś może o tym, kto będzie?  I czy po 14 jest jeszcze sens sie pojawiać? Pozdrawiam podekscytowana  )) | 
|   |   | 
|  30-03-2007, 14:58 | #5 | 
| Tmave Zlo |   

Witaj, Właściwa wystawa jest w Nowym Dworze. Organizuje ją oddział z Legionowa. Stąd zamieszanie. Wilczaków będzie sporo, więc zapraszamy. Miejsca do spacerowania też jest tam pod dostatkiem. Każde wyposażone w stosowną liczbę krzaków. Zapraszamy! 
				__________________   | 
|   |   | 
|  30-03-2007, 15:01 | #6 | 
				 |    )) W takim razie zbiorę tych moich fanatykow do samochodu i przywiozę na wystawe  Nie mozemy przegapić takiej okazji!! Dziękuję Wam za informacje  Anetawron - bardzo by nam było miło zobaczyc sie z Wami ktoregoś dnia w Warszawie - będzie okazja do wypytania "swiezo upieczonej" włascicielki o pierwsze wrazenia  Pozdrawiam i do zobaczenia w Nowym Dworze   | 
|   |   | 
|  30-03-2007, 15:02 | #7 | 
| VIP Member |   

W niedziele wilczaki  sa oceniane od godz. 10 rano wiec ok 11 juz bedzie "po ptakach"..ale jesli mile towarzystwo da sie namowic to  przerzucimy sie w niedalekie okolice, na zielone trawki  dobre do pogadania i pobrykania dla psow  Chwilowo nie umiem Ci wytlumaczyc dokladnie gdzie to jest ale podam Ci na PW numer telefonu wiec jak bedziecie jechac to po prostu zadzwon i nas znajdziesz   | 
|   |   | 
|  30-03-2007, 15:05 | #8 | 
				 |   

Dzięki Gaga   Nie mozemy przyjechac wczesniej - moja córka idzie na urodziny kolezanki z przedszkola..   Zadzwonie logistycznie gdy tylko sie skończy impreza w McKwaczkowie   | 
|   |   | 
|  30-03-2007, 15:21 | #9 | 
| Tmave Zlo |   

W informacji o wystawie na stronach ZK powinna być też mapka dojazdu. Do zobaczenia.

__________________   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |