Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Różne (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Warszawski "tajemniczy ogród"?:) (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5641)

JasminTea 30-03-2007 13:57

Warszawski "tajemniczy ogród"?:)

Dzień dobry:)

Mam w domu:
1. Męzczyzne Mojego Zycia - zakochanego w Wilczakach od lat chyba 5, dojrzewajacego do posiadania własnego CzW (najlepiej Z Peronówki:)
2. Własne Nieduże Dziecko - ogladające zdjęcia CzW co najmniej dwa razy dziennie i deklarujace, ze będzie spac z psem w łózku - oczywiście!

Lubię, jak sie latwo domyslić, oboje:)
W zwiazku z czym zapytuje:

Czy jest w Warszawie takie miejsce, gdzie wlasciciele CzW wraz z psami spotykaja sie na niedzielnych spacerach?:)
Takich powiedzmy popołudniowych?
Albo mogliby sie spotkac?
Na przykład w najblizsza niedziele?
I nie chichotać zauwazywszy trzy osoby, które "zza krzaka" przygladałyby się Wilczakom na żywo?:)))

Pozdrawiam w biegu i w oczekiwaniu:)

anetawron 30-03-2007 14:25

Co prawda ją początkującą właścicielką jestem i moje Licho nie ma jeszcze 4 miesięcy ale to juz kawałak wilczaka jest :D
Tak jak większość wyjeżdża z psem przy każdej okazji za miasto tak ja "ze wsi" pędzę do miasta małemu wielki świat pokazywać. Minimum dwa razy w tygodniu odwiedzamy - stare miasto, park praski, centrum, pola mokotowskie i oczywiście najbardziej ruchliwe ulice w Warszawie.

sssmok 30-03-2007 14:27

Akurat 1 kwietnia w Nowym Dworze Mazowieckim jest wystawa, wiec powinna byc wieksza ekipa :)

JasminTea 30-03-2007 14:41

Wystawa??
Zajrzałam w terminarz na stronie Z Peronówiki i widze jakąs wystawę w Legionowie..

Nowy Dwór Mazowiecki czy Legionowo??
To by była rewelacyjna okazja, zeby zobaczyć wieksza ilosc CzW na raz:) I porozmawiac z włascicielami..

Wiesz coś może o tym, kto będzie?:)
I czy po 14 jest jeszcze sens sie pojawiać?

Pozdrawiam podekscytowana:)))

Joanna 30-03-2007 14:58

Witaj,
Właściwa wystawa jest w Nowym Dworze. Organizuje ją oddział z Legionowa. Stąd zamieszanie. Wilczaków będzie sporo, więc zapraszamy. Miejsca do spacerowania też jest tam pod dostatkiem. Każde wyposażone w stosowną liczbę krzaków.
Zapraszamy!

JasminTea 30-03-2007 15:01

:)))
W takim razie zbiorę tych moich fanatykow do samochodu i przywiozę na wystawe:)
Nie mozemy przegapić takiej okazji!!

Dziękuję Wam za informacje:)

Anetawron - bardzo by nam było miło zobaczyc sie z Wami ktoregoś dnia w Warszawie - będzie okazja do wypytania "swiezo upieczonej" włascicielki o pierwsze wrazenia:)

Pozdrawiam i do zobaczenia w Nowym Dworze:)

Gaga 30-03-2007 15:02

W niedziele wilczaki sa oceniane od godz. 10 rano wiec ok 11 juz bedzie "po ptakach"..ale jesli mile towarzystwo da sie namowic to przerzucimy sie w niedalekie okolice, na zielone trawki dobre do pogadania i pobrykania dla psow:)
Chwilowo nie umiem Ci wytlumaczyc dokladnie gdzie to jest ale podam Ci na PW numer telefonu wiec jak bedziecie jechac to po prostu zadzwon i nas znajdziesz ;)

JasminTea 30-03-2007 15:05

Dzięki Gaga :)
Nie mozemy przyjechac wczesniej - moja córka idzie na urodziny kolezanki z przedszkola.. ;)

Zadzwonie logistycznie gdy tylko sie skończy impreza w McKwaczkowie :)

Joanna 30-03-2007 15:21

W informacji o wystawie na stronach ZK powinna być też mapka dojazdu. Do zobaczenia.

All times are GMT +2. The time now is 00:26.