![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#35 | |
VIP Member
|
![]()
Widzisz, mnie rozwala to cale zaklamanie... Moze to dlatego, ze czlowiek upodabnia sie do swoich psow, albo psy do niego... Bure lubia/toleruja inne czworonogi... Te dominujace, to ulegle, te mile i te otwarcie agresywne... Oczywiscie reakcje sa rozne, ale wynikaja z normalnego zycia.... Czego jednak absolutnie nie cierpia to "agresywne ujadacze"... Takie, ktore same atakuja, a potem z kwikiem leca chowac sie za swoja pania/panem...
Ja czegos takiego nie cierpia u ludzi... Wybacz Pawel, ale odrzuca mnie Twoje zachowanie. Na wystawach ciumcium, sweetu, sweetu... Milusi i grzeczniusi. Z wilczakowcami spacerki i fotografie. A za ich placami JAZDA, teorie o "kolka wzajemnej adoracji", kopanie dolkow, znieslawianie, pomawianie... A jak cie ktos wywola do tablicy to odwrot na calego. I ujadanie zza plecow moda, czy admina. Zadalam ci proste pytania na FB - zero odpowiedzi. Jedyna Twoja reakcja byly nowe modyfikacje "jak ci Grzesiu zagra" na Wiki... I zglaszanie personalnych atakow tylko dlatego, ze brak ci cywilnej odwagi, aby stanac za tym co robisz i mowisz. Jesli ktos Ciebie atakuje i znieslawia to jedyna osoba, ktora to czyni jestes TY SAM. Nic gorzej o Tobie nie swiadczy niz Twoje wlasne slowa i czyny, ktorych dodatkowo nie miales odwagi wypowiedziec/napisac innym w twarz... PS: Tutaj prezentuje Twoje metody działania - przeklejone z FB: Quote:
Last edited by Margo; 19-02-2014 at 13:57. |
|
![]() |
![]() |
|
|