![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Naprawde chcesz mnie sprowokowac?...
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() "a dla mnie to jest najpiękniejszy i najmądrzejszy WILCZAK na świecie i nie zamieniłbym jej na żadnego waszego super wilczaka z papierami" "Dlaczego moja Nera ma być gorsza od innych wilczaków?? Czego jej brakuje?? Jak dla mnie to tylko jakiegoś papierka!!" "Zakochałem sie jednak w wilczakach ale że nie miałem szansy mieć z rodowodem to wybrałem inną drogę!!" "Evar jest mozna powiedziec psem sportowym i mama Nery też! Właściciele rodziców Nery dali mi sporo cennych rad na które nie mogłem liczyć ze strony "znawców" wilczakowej psychiki z Polski!! Nie gryzie mnie sumienie..jestem dumny że mam takiego cudownego psa!!" "Dla mnie Nera jest cudownym wilczakiem" "czy Nera jest bardziej wilczakiem od tych mutar" " Piszac wilczakiem chodziło mi o wilczaka czechosłowackiego" "Wybiore się do Stobnicy zabiore mojego foksteriera może jakis wilk coś do niej poczuje a wtedy jak dobrze pójdzie to nie Nera ale mój foksterier bedzie w bazie danych WD" .... ![]() ![]() "Jeszcze raz dziękuje Pani Margo za szczegółowe wyjaśnienie tematu mutarów! Dobrze, że jest ktoś taki z taką wiedzą i patrafi sie nią podzielić" + "Dziękujemy Ci samozwańcza królowo wszechwilczaków Margo I, że o nas wspomniałaś, czujemy się zaszczyceni!!" /Mogę Opatrzności dziękować, że nie doznałam schizy "syndrom Hubsena"/ .... Rozczarowałeś mnie... myślałam, że będziesz swoistym wyzwaniem słowno-intelektualnym... ![]() .... Last edited by Puchatek; 08-11-2011 at 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|