Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2011, 22:23   #1
hubsen
Junior Member

hubsen's Avatar

Quote:
Originally Posted by God Of War View Post
chodzi pewnie o niejakiego irasiad czy jak on tam sie zwal... Widze ze temat sie rozkreca, moge, moge?
Ooo witam Sebastiana Przepraszam, God of War pamięć nie zawodzi p. Margo ma juz odpowiedz. Naprawde myślisz że temat się rozkręca? Chyba juz nie bardzo..
hubsen jest offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 23:37   #2
God Of War
Kawał ch*ja

God Of War's Avatar

Send a message via Skype™ to God Of War

Quote:
Originally Posted by hubsen View Post
Ooo witam Sebastiana Przepraszam, God of War pamięć nie zawodzi p. Margo ma juz odpowiedz. Naprawde myślisz że temat się rozkręca? Chyba juz nie bardzo..
Naprawde chcesz mnie sprowokowac?...
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek.
God Of War jest offline   Reply With Quote
Old 08-11-2011, 00:06   #3
Puchatek
Senior Member

Quote:
Originally Posted by hubsen View Post
Ale co na WD jest ciekawego oprócz bazy..chyba nic!!
Może to:
"a dla mnie to jest najpiękniejszy i najmądrzejszy WILCZAK na świecie i nie zamieniłbym jej na żadnego waszego super wilczaka z papierami"
"Dlaczego moja Nera ma być gorsza od innych wilczaków?? Czego jej brakuje?? Jak dla mnie to tylko jakiegoś papierka!!"
"Zakochałem sie jednak w wilczakach ale że nie miałem szansy mieć z rodowodem to wybrałem inną drogę!!"
"Evar jest mozna powiedziec psem sportowym i mama Nery też! Właściciele rodziców Nery dali mi sporo cennych rad na które nie mogłem liczyć ze strony "znawców" wilczakowej psychiki z Polski!! Nie gryzie mnie sumienie..jestem dumny że mam takiego cudownego psa!!"
"Dla mnie Nera jest cudownym wilczakiem"
"czy Nera jest bardziej wilczakiem od tych mutar"
" Piszac wilczakiem chodziło mi o wilczaka czechosłowackiego"
"Wybiore się do Stobnicy zabiore mojego foksteriera może jakis wilk coś do niej poczuje a wtedy jak dobrze pójdzie to nie Nera ale mój foksterier bedzie w bazie danych WD"

....
Może to:
"Jeszcze raz dziękuje Pani Margo za szczegółowe wyjaśnienie tematu mutarów! Dobrze, że jest ktoś taki z taką wiedzą i patrafi sie nią podzielić"
+
"Dziękujemy Ci samozwańcza królowo wszechwilczaków Margo I, że o nas wspomniałaś, czujemy się zaszczyceni!!"
/Mogę Opatrzności dziękować, że nie doznałam schizy "syndrom Hubsena"/
....
Rozczarowałeś mnie... myślałam, że będziesz swoistym wyzwaniem słowno-intelektualnym... ...a Ty z bajki "Przygody Pyzy na polskich dróżkach"...
....

Last edited by Puchatek; 08-11-2011 at 00:17.
Puchatek jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules