|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Kwiatków było więcej - nie tylko tych w winie
A winko było przepyszne! Mam nadzieję, że wszyscy już dotarli do domów i długą podróż w upale mają za sobą Słonko przygrzało bezlitośnie, ja wciąż nie mogę się otrząsnąć po takiej ilości promieniowania ![]() Czesio padł (wreszcie!), spotkanie z kuzynostwem go wykończyło Zdjęcia powrzucam chyba dopiero jutro, bo dziś mam niestety jeszcze zaległą robotę na jutro, więc rozsądek nakazuje trzymać się jak najdalej od tych zdjęć... |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Member
|
Ja dlugo po zle ocenionych wystawach beda takie komentarze:
Quote:
Quote:
tak dlugo rasa ta bedzie miala sie swietnie... Nie grozi jej zdegenerowanie tym, ze sedziowie nie znajacy wzorca; osoby, ktore lansuja swoje psy na podstawie znajomosci i ci, ktorzy ze slabych psow robia multi-hiper-super championy wplyna na hodowle tak, ze cala populacja ulegnie wypaczeniu.... A co do ocen - dobry pies nic nie traci, gdy sedzia potnie go za jego zalety... A slaby nie zyskuje, nawet jesli konczy 50 championat...
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
My również dziękujemy za cudowną imprezę
No a wystawa jak wystawa- znów zaoszczędziłam trochę pieniędzy |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilkokłak
|
Musiałabym sprawdzić, żeby się upewnić, ale coś mi się kojarzy, że byliśmy kiedyś na wystawie sędziowanej przez tę panią i takich "numerów" nie było. Czy to znaczy, że w ostatnim czasie rzeczywiście wśród części naszych sędziów rozpropagowano jakiś dziwny "model" wilczaka? Bo nie umiem sobie tego inaczej wytłumaczyć.
|
|
|
|
![]() |
|
|