|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Błyskotka ma za jasne oczy. Dostałam radę, żeby nie ustawiać jej pod słońce, sędzina bardzo ubolewała, że oko tak jasne "psuje ogólny wyraz pyska". I powinnam zainwestować w pomarańczowe soczewki. Natomiast mnie bardzo cieszy w obu ocenach "doskonały charakter".
Co do spotkania- było cudnie! Dziękuję Bajkom za wspaniały weekend, wszystkim za ogromne wsparcie duchowe przy naszej pierwszej wystawie no i za wspaniałe dwa wieczory przy ognisku. Było mi szalenie miło Was znów spotkać, a część z Was poznać. Mam nadzieję, że to niedługo powtórzymy! P.S. Makota- pochwal się Kreseczkiem w wersji "jak to piesek z miasta pojechał na wieś" |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
A tak gwoli ścisłości - "piesek z miasta" to jednak pies wieśniaków jakby nie było, więc się dopasowuje Ech... a tak staraliśmy się być czyści, nawet ubrania mieliśmy takie bez warstewki brudu i sierści specjalnie na tę okazję ... ja mówię, że tego się nie ukryje - wieś i tak z człowieka (i nie tylko) wyjdzie |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Ja również jestem pod ogromnym wrażeniem gościnnego i uroczego "Bajkowa"! Gospodarzom dzięki za ogrom serducha i energii które czuć było dosłownie wszędzie! W mleczowym winie, cynamonowej kawie na zydelku w sadzie... eh rozmarzyłam się! Dzieki za wspaniałe spotkanie, z większością Was po raz pierwszy, ale mam nadzieję nie ostatni!
Jednego żałuję, że jednak nie zrealizowalismy tajnego planu wystawienia Bowka z numerkiem Lunki! ma dość ciemne oko, szerokość na schwał, przy kości nieco...;P Asia i Bowek Last edited by Rybka; 17-06-2013 at 12:03. Reason: oj zapomniałam się przelogować!Asia & Bow |
|
|
|
|
|
#4 |
|
'Wilk z baśni' :)
|
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wszystko, a najbardziej za to, że byliście! Pogoda udała się śliczna, ognisko płonęło, wino chłodziło i grzało, były nawet lekcje słowackiego, hihihihihi
Co do wystawy, to my z Luną zdecydowałyśmy, że drugiego dnia nie wychodzimy na ring pomimo zgłoszenia Asia, szlag, trzeba było Bowka wystawić Makota, powiedz Czesiowi, że dysponujemy jeszcze zgnitą kiszonką wczesną wiosną, będzie mu taka nuta zapachowa pasowała do całości kompozycji Anula, no co ty, oddamy drybed, przy najbliższym spotkaniu będzie na Was czekał ! Przepraszam, ze tak lakonicznie, ale mam mega urwanie głowy przez najbliższe 3 dni z wiadomych względów
![]() www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni Last edited by Bajka; 17-06-2013 at 16:01. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
A jak sedzina tlumaczyla danie oceny bdb?
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Widze, ze sa juz na WD...
Quote:
|
|
![]() |