![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
![]() |
#1 |
czuły barbarzyńca
Datum registrace: May 2010
|
![]()
Wrociliszmy wlasnie do domku. Bylo super!!! Agnieszce i Wojtkowi nalezą się wielkie dzieki za zorganizowanie wspanialego spotkania i m.in. cudowne winko kwiatowe
![]() (jesli zaś chodzi o wystawe, to zaskoczenia raczej nie bylo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
Datum registrace: Mar 2011
|
![]()
A kto sedziowal?
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Nie wiem, kto wczoraj, jakas kobieta podobno, a dzisiaj p. Dzidt
Uslyszalam m.in. ze moj pies ma w zasadzie dobrą budowę, ale ona jednak WOLAŁABY, zeby był NIŻSZY (!) i DŁUŻSZY (!) ![]() ![]() ![]() Aha, Bies dołączył również do klubu psów ganionych za zbyt wysoko noszony ogon ![]() Było wesoło, mieliśmy z czego się pośmiać po zakończeniu oceniania |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Hahahaha nizszy i dluzszy , ojej usmialam sie
![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Kwiatków było więcej - nie tylko tych w winie
![]() A winko było przepyszne! ![]() ![]() Mam nadzieję, że wszyscy już dotarli do domów i długą podróż w upale mają za sobą ![]() Słonko przygrzało bezlitośnie, ja wciąż nie mogę się otrząsnąć po takiej ilości promieniowania ![]() Czesio padł (wreszcie!), spotkanie z kuzynostwem go wykończyło ![]() Zdjęcia powrzucam chyba dopiero jutro, bo dziś mam niestety jeszcze zaległą robotę na jutro, więc rozsądek nakazuje trzymać się jak najdalej od tych zdjęć... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
VIP Member
|
![]()
Ja dlugo po zle ocenionych wystawach beda takie komentarze:
Quote:
Quote:
tak dlugo rasa ta bedzie miala sie swietnie... Nie grozi jej zdegenerowanie tym, ze sedziowie nie znajacy wzorca; osoby, ktore lansuja swoje psy na podstawie znajomosci i ci, ktorzy ze slabych psow robia multi-hiper-super championy wplyna na hodowle tak, ze cala populacja ulegnie wypaczeniu.... ![]() ![]() A co do ocen - dobry pies nic nie traci, gdy sedzia potnie go za jego zalety... A slaby nie zyskuje, nawet jesli konczy 50 championat... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registrace: Jun 2012
|
![]()
My również dziękujemy za cudowną imprezę
![]() ![]() No a wystawa jak wystawa- znów zaoszczędziłam trochę pieniędzy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registrace: Aug 2011
|
![]()
u Bajek było bosko-jak zwykle! winko wyśmienite, atmosfera też, oprawą muzyczną zajmował się tradycyjnie Dark
![]() ![]() a na wystawie wczoraj i dziś startowaliśmy w championach, dwa razy 2 lokata, ocena doskonała- wyprzedził nas tatuś-Gisotsu. a dzisiaj też mamy fajny wpis ![]()
![]() |
#9 |
Junior Member
Datum registrace: Aug 2011
|
![]()
a fotki z dwóch dni cykałam aparatem Wila, więc teraz od niego zależy kiedy sie pojawią-Wilu dawaj, dawaj!
![]() |
#10 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Aha, Bajka - zostawił nam się chyba w Waszym mieszkanku Biesowy drybedzik - szary w biale łapki - dokładnie taki sam, jak na wsi przy wejściu - niech służy Bazylkowi, bożebroń nam go oddawać
![]() (tylko chyba trzeba go wyprać po brudnym i śmierdzącym wujciu Biesie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Anula - nie pije do Ciebie, ale wydaje mi sie, ze ogolnie takie chwalenie psow pozbawionych kompletnie temperamentu to jakis znak obecnych czasow... I to nie tylko jesli chodzi o psy... ![]() ![]() Wiec jesli promuje sie cos na wystawach to powinno sie promowac SAMCE, a nie "samce"... ![]()
![]() |
![]() |
|
|