|
|
|
|||||||
| _Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
I zamiast coś robić wspólnie dla dobra ogółu, to priorytetem są aferki. Jestem pierwszy za czystością rasy ale jak coś jest nie tak to zabierajmy rodowody, kastrujmy psy zamiast nakręcania się plotkami. Pierwszy zaciągnę Zacka do kastracji jeśli cos z nim jest nie tak, co nie znaczy że moje uczucie do niego się zmieni. Ale nie zgadzam się na podobne akcje nie poparte żadnymi konkretnymi dowodami.
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Jestem święcie przekonana, że Zack jest >najlepszym z najlepszych< w rasie, ale jeśli jacyś hodowcy nie zainteresują się nim w kwestii krycia, to rasa najprawdopodobniej na tym nie straci..... tak samo uważam, jeśli Laila czy Ozzy nie dadzą potomstwa. Gdybyś dokładnie czytał ten temat wcześniej wiedziałbyś, że to chyba jednak nie "aferki".... "Pierwszy zaciągnę Zacka do kastracji jeśli cos z nim jest nie tak" -godne to i sprawiedliwe! Ale będziesz w stanie ocenić Zacka tylko z zewnątrz... genów nie zobaczysz........ |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Nie, no skąd... dzinozaura DNA nie jest problem ale durnego wilczaka i owszem może być.
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Gregor, tylko kłopot polega na tym, że zbadać trzeba DNA tam, gdzie się pojawiło "podejrzenie" więc też nie u Gisiaka, tylko wcześniej. A wcześniejsze psy ma hodowczyni, która odmawia tych badań. Przynajmniej tak ja zrozumiałem dyskusje, które kiedyś były prowadzone. Rozumiem, że się wkurzasz i wcale mnie to nie dziwi, też bym tak zareagował. Najbardziej by mnie w tym drażniła bezsilność. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ja też nie jestem u siebie i wcale nie mam zamiaru nabierać z tego powodu ogłady(*) "pod publiczkę", ale pewne kwestie przyjmuję i koniec. "Wonderfull" ma rację -wkurza bezsilność -człowiekowi łatwiej znieść sytuację, gdy zna prawdę, ale za jej brak można winić tylko hodowcę protoplastów..... Na tekst: "Nie, no skąd... dzinozaura DNA nie jest problem ale durnego wilczaka i owszem może być. " -nawet nie zareaguję, bo nawet taki debil jak ja wie o co w nim "kaman"........ ....... (*) -mnie się /z bólem, bo z bólem, ale/ akceptuje, bo jestem "folk w pigułce" i zwiększam poczytalność /czy jak to się tam zwie/; a przy tym schizo-balansuję, co nie wiadomo pod co "podciągnąć".... Last edited by Puchatek; 28-02-2013 at 21:47. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Nie zamierzam. Zwracaj większą uwagę na emotioikonki jeśli wiesz o czym mówię. Nie ma powodu mnie prowokować , nic złego nikomu nie zrobiłem, idę spać. Dobranoc!!!
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Last edited by Puchatek; 01-03-2013 at 00:27. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Head like a hole
|
Quote:
Do pary polecam jeszcze radziecki wykrywacz bursztynu....
Last edited by secki; 01-03-2013 at 00:46. Reason: Bo 2x jest lepiej niz 1x |
|
|
|
|
![]() |
|
|