![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
nikt się nie chwali, więc my zaczynamy- dostaliśmy ocenę doskonałą w klasie pośredniej, CWC i medal
![]() ![]() no i tak jak większość psów mamy za długi ogon ![]() było bardzo sympatycznie, na finały się nie załapaliśmy, więc czekamy na wieści od Ewy jak poszło :-)
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]()
Wyniki już dodałam
![]() Na finałach Qareen zaszalała i jak struś pędziwiatr popędziła na pudło uzyskując BOG 2 ![]() Moje dziewczynki obie doskonałe, mają świetne opisy, choć podobno Kalinka ma opis jak wszyscy - bez tego długiego ogona. Lolka ma znacznie bardziej rozbudowany opis, bardzo fajny, żadnej wady ![]() ![]() Moje dzieciaki: Mandżur ocena doskonała, wpis o ogonie ![]() ![]() Lolka ocena doskonała, medal złoty, Zwycięzca Młodzieży i Najlepszy Junior ![]() Kalinka (jak ja kocham ją wystawiać!!!) ocena doskonała, medal złoty CWC ![]() Spotkanie było świetne jak zawsze w tym gronie. Markowi bardzo gorąco dziękuję za pomoc. On wie o co chodzi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Dołączam się do słów Ewy..spotkanie, tym razem w bardzo kameralnym gronie, jak zawsze superowo miłe
![]() co do ocen to też już wszystko zostało powiedziane, Mandżur dostał ocenę doskonałą, generalnie bardzo ładny opis, tyle że ma zbyt długi ogon ![]() Gratulacje raz jeszcze dla siostrzyczki i Qareen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Wszystim gratulujemy !!!
Ta sama sedzina byla w Ustce i slyszalam ze ogony rowniez byly w centrum zainteresowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Gratulacje dla wszystkich!
![]()
![]() |
#6 |
Spiderwolf