![]() |
29.07.2012r. 51 KWPR w Świebodzicach
nikt się nie chwali, więc my zaczynamy- dostaliśmy ocenę doskonałą w klasie pośredniej, CWC i medal :rock_3 chyba wszyscy dostali :D
no i tak jak większość psów mamy za długi ogon ;-) było bardzo sympatycznie, na finały się nie załapaliśmy, więc czekamy na wieści od Ewy jak poszło :-) |
Wyniki już dodałam ;)
Na finałach Qareen zaszalała i jak struś pędziwiatr popędziła na pudło uzyskując BOG 2 :) Moje dziewczynki obie doskonałe, mają świetne opisy, choć podobno Kalinka ma opis jak wszyscy - bez tego długiego ogona. Lolka ma znacznie bardziej rozbudowany opis, bardzo fajny, żadnej wady :twisted: i wpis "doskonała długość ogona" :rock_3 Moje dzieciaki: Mandżur ocena doskonała, wpis o ogonie :twisted:, medal złoty i Zwycięzca Młodzieży :) Lolka ocena doskonała, medal złoty, Zwycięzca Młodzieży i Najlepszy Junior :) Kalinka (jak ja kocham ją wystawiać!!!) ocena doskonała, medal złoty CWC :) Spotkanie było świetne jak zawsze w tym gronie. Markowi bardzo gorąco dziękuję za pomoc. On wie o co chodzi :rock_3 Jagódce i Łukaszowi za niezmiennie dobre towarzystwo i Margo za wreszcie długie pogaduchy :) |
Dołączam się do słów Ewy..spotkanie, tym razem w bardzo kameralnym gronie, jak zawsze superowo miłe :)
co do ocen to też już wszystko zostało powiedziane, Mandżur dostał ocenę doskonałą, generalnie bardzo ładny opis, tyle że ma zbyt długi ogon ;) ale debiut w młodzieży jak najbardziej udany. Gratulacje raz jeszcze dla siostrzyczki i Qareen :) |
Wszystim gratulujemy !!!
Ta sama sedzina byla w Ustce i slyszalam ze ogony rowniez byly w centrum zainteresowania :lol: |
Gratulacje dla wszystkich!:)
|
Gratulacje :)
|
All times are GMT +2. The time now is 07:14. |