![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
...
Margo, każdy kto Cię dokładnie czyta wie, że chcesz Klubu. Wielu z nas ma swoje "obciążenia" spowodowane doświadczeniami z różnymi ludźmi i należy w ocenie danej Osoby uwzględnić te przeżycia. Ale nie ma co się teraz /moim zdaniem/ dalej "rozkminiać"... Są konkretne działania: 1.Oficjalnie przedstawiona chęć połączenia sił obu stron. To teraz najważniejsze. 2.Są chętni do wstąpienia do Klubu stworzonego przez obie grupy. Są też tacy, którzy oficjalnie podali, że w klubie nie będą ze względu na obecność Grzegorza Stelmachowskiego. Ok -wszystko jasne. 3.Do sprawdzenia jest i otrzymania NA PIŚMIE informacja dotycząca jednolitości deklaracji /oraz sprawdzenie, czy w myśl prawa nie wchodzimy w jakieś "konflikty"/-to w tej chwili priorytet -ustalimy to, podejmiemy jawnie kolejne wspólne decyzje. I "chwacit" -nie ma co dalej gadać... ... Last edited by Puchatek; 16-06-2012 at 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Puchatek, przerzucilam swoje teksy, aby nie bylo, ze jest coz roztrzasane na jakims ukrytym/prywatnym forum.
W 100% sie zgadzam. Jest chec polaczenia staran to laczymy. Pierwsza jest wystawa w Szczecinie - bedzie Rybka to sie do niej slicznie usmiechamy o zbieranie deklaracji od pozostalych chetnych. Potem Krakow - ktos sie podejmuje latania z papierkami? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Mam nadzieje, ze GI ktoremu dalam deklaracje dobrze wypelni swoja role i zajmie sie tym czym powinno czyli zbieraniem deklaracji. Nie tylko podaniem adresu do wysylki i agitacja ale rowniez zajmie poszukiwaniem sensownego sposobu by te 40 deklaracji zebranych przez KAW wzielo udzial w tworzeniu wspolnego klubu. Czy macie juz odpowiedz z ZK ze deklaracje KAW sa nieprawidlowe? Czemu mialyby byc niewazne skoro zawieraja tylko chec wstapinia do klubu?
mam nadzieje ze sprawa nie rozbije sie o ustalanie wyzszosci i kto jest lepsiejszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
1.GI jest do zebrania deklaracji i przekazania ich do ZKwP celem zaistnienia Klubu.
2.Właśnie nastąpił swoisty "przełom" -chcemy ustalić, jak wygląda kwestia jednolitości deklaracji-mnie osobiście zależy na tym by decyzję ZKwP mieć na piśmie /włącznie z zapewnieniami, że nie łamiemy prawa/ -nie życzę sobie brać udziału w czymś, co ze względu na prywatne animozje może w przyszłości być wykorzystane przeciwko GI, np. nielegalność deklaracji. Papier to nie tylko papier, to dokument na podstawie którego ma powstać legalny "twór", któremu nikt nie będzie mógł cokolwiek zarzucić. 3.Ja nie mam jakiejkolwiek inf z ZK. Nie wiem, jak pozostali członkowie GI czy KAW. Nie ukrywam, że liczę na "skrócenie drogi" poprzez członka GI Daniela, który jest aktywnym członkiem Związku. 4.Jefta, moim zdaniem lepiej być nadgorliwym niż zaniedbać choćby jeden przecinek. To nie zaproszenie na ślub -każdy dba o własne nazwisko i nie chce brać udziału w działaniach mogących bardziej lub mniej łamać prawo. Głupio by było, gdyby właśnie przez taki "przecinek" wycofano nam wniosek... 5."wyższość", "lepsiejszy" -jest demokracja, w naszym interesie jest jawność/uczciwość działań i traktowanie wszystkich równo. To wybory zdecydują kto kim w Klubie będzie, nie GI czy KAW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Zbieranie deklaracji to nie tylko spamowanie fejsbuka i osaczanie wystawcow. Takie rozegranie sprawy by te 40 deklaracji wzielo udzial w tworzeniu klubu lezy wiec w kompetencjach GI.
nadal mam nadzieje ze to klapanie zebami do wyciagnietej reki jest takie sobie dla reguly i nie dowiem sie ze przekazalam swoj glos na niewlasciwe osoby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Więc czekam na dalszy rozwój wypadków, działanie i konsekwencję oraz chęc budowania.
![]() |
![]() |
#8 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Czy coś słychać w sprawie wspólnej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
To, ze do klubu chce wstapic Grzesiek spowodowalo, ze kilka osob rezygnuje. DOKLADNIE tak samo moze byc z KAW. Jak dotad jak widze jedynie JEDNA osoba z tych 40 porwierdzila swoja chec. A pamietajcie, ze wiekszosc tej 40 to nie wilczakowcy, ale wlasciciele innych ras, ktorzy pomagali ELI jako osobie. Niekoniecznie moga chciec godzic sie, aby ich glosy uzyte byly przez tych, z kim sie "scigali". Jasne, ze 40 glosow to byloby duzo i mozna by bylo rejestrowac klub. Ale przymuszaniem do ich brania w ciemno, bo "jakos to bedzie" ryzykuje sie CALA IDEE KLUBU. Bo gdy jedna osoba nam to teraz zawali (a zlosliwych dusz jest kilka) to nie bedzie klubu mimo tego, ze udalo sie zebrac ludzi. I zawalimy sprawe moze na lata. Last edited by z Peronówki; 16-06-2012 at 16:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|