Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Off topic

Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2012, 23:30   #1
Puchatek
Senior Member

Obejrzałam w dużym skupieniu i uwagą....... minę chyba miałam z lekka debilną...
I tak se wymyśliłam, że śmieszne to w tym wszystkim będzie to, że znajdą się na produkt chętni....
I wybiegłam myślą do przodu widząc okiem wyobraźni trendi-właścicielkę, która po 2tyg. pluchy w końcu nie wytrzymuje i z bluzgiem pizga PawPlungera do kosza i przeprasza się ze ścierą.....
Puchatek jest offline   Reply With Quote
Old 10-03-2012, 23:53   #2
avgrunn
Senior Member

avgrunn's Avatar

Wiecej bym sie namachala probujac Urciowatemu w to lape wlozyc i jeszcze ta lape tym czyscic. Juz sobie wyobrazam jak on sie wierci, on mokry i ja ufafluniona, a miedzy nami ogromna kaluza, bo oczywiscie z kopa by potraktowal to urzadzonko. Lepiej i szybciej po prostu wytrzec lape szmatka a potem ewentualnie odkurzyc i umyc podloge.
avgrunn jest offline   Reply With Quote
Old 11-03-2012, 13:28   #3
Northmaniack
Junior Member

Northmaniack's Avatar

http://youtu.be/vL8x7LcA-Y4 - fantastyczna para

-------

Mój też lubi wygrzewać się na piasku
Northmaniack jest offline   Reply With Quote
Old 11-03-2012, 20:13   #4
Puchatek
Senior Member

W sumie... to nie wiem... śmieszne to czy nie?
Ale na pewno dla nieświadomych szok jest...

http://demotywatory.pl/3728514/Wiedza
Old 19-03-2012, 23:19   #5
orlos
Junior Member

orlos's Avatar

Default Jak zrobić by martwy lew ryczal ?

nie da się tego zakwalifikować jako żart, ale na pewno jako "weterynaria na wesoło"

uwaga, może komuś się nie spodobać widok rozbabranej szyji

http://www.sadistic.pl/jak-spowodowa...l-vt108680.htm
orlos jest offline   Reply With Quote
Old 26-03-2012, 18:14   #6
Puchatek
Senior Member

Żywię głęboką nadzieję, że kopnę w kalendarz wcześniej niż Ci, którzy wierzą, że się doczekają i w nadziei czekają........

EMERYTURY

Polska rok 2054. ZUS po raz kolejny podniósł emerytalną poprzeczkę.
Rodzina Pyziołów:
*Wacek Pyzioł, nestor rodu, lat 104, operator koparki, dorabia do pensji rozwożąc butle gazowe. Czasem zapomina do czego służy koparka, ale to nic. Zeszyt z opisem nosi przy sobie, nie widzi na jedno oko a drugie o 40% osłabione, ale życzliwi przechodnie zawsze poczytają o co biega.
*Żona Wacka Krystyna Pyzioł, lat 101, księgowa. Kochane prawnuczki dowożą ją do roboty, na zmiany przeliczają słupki liczb, co przy czterdziestu prawnuczkach przebiega dosyć sprawnie i pozycja Krystyny w firmie jest nie do zakwestionowania.
*Antoni Pyzioł, syn Wacka i Krystyny, lat 80, leśniczy z zaawansowanym Alzheimerem. Okrutny Niemiec rzuca Antonim po całym powiecie. GPS wszyty w portki informuje wnusie o miejscu pobytu dziadka. ZUS oddala tysiąc czternaste podanie o rentę.
*Małżonka Antoniego, Marianna, lat 78, laborantka w zakładach chemicznych. Jest po sześciu wybuchach i dwóch wyciekach trucizn. Okopcona, lecz pełna wigoru.
*Drugi syn Wacka, Leszek Pyzioł, lat 78. Murarz i tytan pracy. Jeden poziom budynku w rewelacyjnym czasie ośmiu lat. Dwóch pomocników, obaj po 70 lat, kryją Lesia jak mogą.
*Żona Leszka, Józefa, lat 74, fryzjerka. Z konieczności strzyże owce. Im jest wszystko jedno jak wyglądają po robocie Józefy.
Kolejny syn Wacka, Marian Pyzioł, lat 76, operator dźwigu żurawia. Mieszka na stałe w kabinie. Nie opłaca się schodzić bo trochę to trwa. Wnusie dowożą prowiant i DVD ze zrzędzeniem żony, Teofili Pyzioł, lat 75, położnej z Parkinsonem, czasowo zawieszonej w czynnościach zawodowych po trzech upuszczeniach noworodków.
*Kolejne dziecko Wacka i Krystyny Pyziołów córka Stefania Krążol, lat 82, pilotka wycieczek zagranicznych, której i tak nikt nie słucha bo często angielskie słowa miesza z rumuńskimi i rosyjskimi. U Stefci historia potrafi wyglądać nieco dziwnie i bywa, że Jaćwingowie leją Krzyżaków pod Koronowem, a Henryk Pobożny zostaje małżonką księcia Witolda, przez co wzmacnia się przymierze Sasów i Hetytów.
*Na marginesie, mąż Stefanii, Leon Krążol, lat 95, chirurg na rencie inwalidzkiej, bo ZUS sprytnie przeliczył wydatki na Krążola i wydatki na ofiary jego trzęsących się dłoni. Krążol wygrał. Może zwiedzać świat za 1600 zł renty.
*Ostatni syn Wacka i Krystyny, Wiesław, lat 69, policjant z wydziału kryminalnego na rok przed emeryturą. Ostatni sukces - wielogodzinny pościg i aresztowanie dziewięćdziesięcioletniego złodzieja batoników.
*Wśród przedstawicieli trzeciej generacji na uwagę zasługuje Jeremiasz Pyzioł, syn Antoniego i Marianny Pyziołów, lat 58, po przeszczepie nerki i dwóch zawałach nadal lata helikopterem GOPR-u. ZUS uzależnia prawo do renty od trzeciego zawału.........
Old 13-04-2012, 07:41   #7
Bajka
'Wilk z baśni' :)

Bajka's Avatar

na fajny wywiad ostatnio trafiłam Żeby nie kopiować całości bo długa, zamieszczam link:
http://www.pies.pl/p_index.php?stron...&od=&id_a=1184
Wywiad jest z przedszkolakami na temat "co to znaczy hodować psy i co to jest rodowód"
Najbardziej podoba mi się stwierdzenie, że pies ma na nazwisko tak, jak jego właściciel
pozdrawiamy!
Agnieszka Wójtowicz, Furia Wójtowicz i Luna Wójtowicz

www.wilkzbasni.pl
Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni
Bajka jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules