|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
Quote:
No nie chcieć małych szczeniaczków, wiesz co to po fotkach w ogóle nie widać, żeby nie ostrzyło, są super! i kolory ekstra! |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Tmave Zlo
|
No właśnie: WIEM!
Quote:
Kosmos. Tylko ja wiem, ile idzie w śmieci. Żeby nie te suki, już byś mnie miał na karku.
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
A Ty jednak chcesz...? Może po dzisiejszej podróży coś tam będzie?! Słyszałem, że się działo
|
|
|
#4 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Ups... mam nadzieje że Ola opowiadała o drodze na spacer a nie powrotnej do domu
|
|
|
|
#7 | |
|
czuły barbarzyńca
|
Quote:
No niech Ci będzie, myślałam o drodze na spacer oczywiście. Ale na spacerze Wondera nie była nim jakoś specjalnie zainteresowana, wiec tu nam oczu nie mydlić jakimiś spełnionymi obowiązkami, proszę... ![]() No, odpuszczam, ponieważ kradniemy Joannie temat, a Dewulec tak pięknie fruwa na jednej z fotek |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tmave Zlo
|
A kradnij, kradnij, na zdrowie. Ja tam jestem zdania, że pewne rzeczy trzeba wyjaśnić "na gorąco". Podzieliłam się śniegiem to i tematem się podzielę.
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Tęgi mróz zdecydowanie sprzyja szaleństwu.
Dewi Eurysia "nakręciła" i teraz Dostojny-Dojrzały nie przepuści już żadnej niewieście. Dziś igraszkował sobie z panienką Viki ![]() Kurs kolizyjny Mijanka Co mi zrobisz jak mnie złapiesz???? ![]() Zmęczony pobiegł do pobliskiej rzeczki, aby zaspokoić pragnienie - długi ozór prawie przymarzł mu do lodu........ Euryś się nadąsał i zaprezentował minę chmurną i zbolałą ... a kumpela Viki przybiła "piątkę" na pożegnanie |
|
|
|
![]() |
|
|