|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  09-09-2011, 22:20 | #21 | |
| Junior Member Join Date: Apr 2011 Location: Warszawa 
				 |   Quote: 
  A jak wyczeszę kilka garści kudłów, to ściele się mniej gęsto  Do jutra. My pewnie w takim razie też wcześniej (o 10) przyjedziemy - raz, że też musimy się z tłumem obstukać, dwa, że to trzecia wystawa - przydałoby się w końcu własną ringówkę kupić, żeby nie powtórzyło się zamieszanie z Białego, któregom autorem   
				__________________ Kuba Pies: Absynt Wilk z Baśni (Jaskier) | |
|   |   | 
|  09-09-2011, 23:55 | #22 | 
| VIP Member |   

P-O-W-O-D-Z-E-N-I-A !  I dołączam do Agi z prośbą o opiekę nad "bejbisiem" (który potem wszystko powie dziadkowi  , który wujek był miły, a który nie...). | 
|   |   | 
|  10-09-2011, 07:10 | #23 | |
				 |   Quote: 

|   |   | 
|  10-09-2011, 09:11 | #24 | |
| Senior Member Join Date: Feb 2010 Location: Warszawa 
				 |   Quote: 
 To trzeba go izolować od Wonderfulii, bo jeszcze razem wpadną na plan - ucieczka  Gaga, Ty się nie martw, Biesio lllluuuuubbbbiiiii szczeniaczki, będzie bardzo dobry wujcio   | |
|   |   | 
|  10-09-2011, 09:36 | #25 | |
				 |   Quote: 
  Zamiast śmiać się z nas stojąc leniwie na trawce   
|   |   | 
|  10-09-2011, 14:35 | #26 | |
| VIP Member |   Quote: 
  , kto był grzecznym wilczakiem  A teraz - chwalić się proszę   | |
|   |   | 
|  10-09-2011, 18:35 | #27 | 
				 |   | 
|   |   | 
|  10-09-2011, 19:02 | #28 | 
| czuły barbarzyńca Join Date: May 2010 Location: miastowieś S-łomianki 
				 |   

Bies byl dzisiaj niegrzecznym, miotającym się wilczakiem, we władzy testosteronu. Wygral w swojej klasie - bo byl jeden jedyny   . Najlepsze bylo, jak asystent sedziego pyta sie mnie, wchodzacej na ring: A co on taki ciemny? Ja mu na to, ze sie opalił na wakacjach  opis b.dobry, kolejny CWC do kolekcji  Za to sie pochwale sukcesikiem cudzego pieska, a co tam - wybiegalam najlepszego szczeniaka dla mojej znajomej - w stawce byly cztery leonbergery, okolo polroczne - to sa dopiero spokojne, delikatne miśki - do zaglaskania, mniam  jakby ktos chcial - sa dwa do kupienia... | 
|   |   | 
|  10-09-2011, 21:26 | #29 | 
| VIP Member |   

Gratulujemy   Asystent chyba od innych ras, bo taki dziwienie się świadczy o tym, że się wzorca nie czytało:P Dostaliśmy wieści o debiucie wnusia i rozpękliśmy się z dumy i radości, aż żałujemy, że nie udało się nam widzieć i kibicować osobiście (ale mamy usprawiedliwienie od weta). | 
|   |   | 
|  10-09-2011, 21:44 | #30 | 
				 |   

Oj, nawet nie zaczynaj. Tragiczny był ten gość. Na moje oko były funkcjonariusz. Kiedy się odzywał, to tylko z pretensjami i tonem takim, jakby prowadził śledztwo. Ale wilczakowcy nie z tych, co sobie pozwalają na takie numery - koleszka zebrał na miejscu opierdol od kilku osób. Pan sędzia za to był miły.

__________________ Kuba Pies: Absynt Wilk z Baśni (Jaskier) | 
|   |   | 
|  10-09-2011, 21:52 | #31 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Gratulacje wszystkim!!(małym, dużym i tym co się opalali na wakacjach)  Wonderka się rozszalała widzę   A tymi wynikami wnuków, to pochwal się Gaga tak kompletniej i dokładniej co kto i jak, a nie tylko domysły i domysły  Radość wielka jest, to się trzeba dzielić     My pośrednio doświadczyliśmy takiego zjawiska: sędzina (Czeszka!!!) w ringu finałowym patrzy na psa, patrzy, przygląda się i pyta "Przepraszam, czy to csv czy saarloos? Bo mnie się te rasy zawsze mylą..." 
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  10-09-2011, 22:04 | #32 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2011 Location: Pułtusk k. Warszawy 
				 |   

Witam! Dziękujemy za spotkanie  Michał próbował później doliczyć się "Wandalków", ale po 6 było 12, później 17 a skończył na 40..... Biesu miał "mocne wejscie", jak to na młody testosteron przystało  I dla porządku, jak zawsze, wpisuję cytując: "duzy, silny, b. dob. typ i wyraz dob. głowwa mocny prosty grzbiet dob. ułożony zad. dob. kąt. kończyn. przed. i b. dob. tylnych silna przestrzenna akcja" tak, jak Biesu, Wandal biegał sam - rozgladał się za to za każdym ogonem - ocena doskonała i CWC Do miłego   | 
|   |   | 
|  10-09-2011, 22:15 | #33 | |
| VIP Member |   

Z takim poczuciem własnej wartości, zdobytym podczas zbiorowych adoracji przez grupę chłopaków, to dziwi nic  Quote: 
   | |
|   |   | 
|  11-09-2011, 02:05 | #34 | 
				 |   

Ja do asystenta mam zupełnie inaczej - dzisiaj było moje drugie spotkanie z nim i uważam, że w stosunku do mnie był super. Podpowiadał mi jak Wonderę ustawić, co robić, czego nie. Poza tym sympatyczny bardzo był. U mnie człowiek jest bardzo na plus   A Sukullusa coś faktycznie się rozszalała ...  Gaga, a co z Cheyem? cóż to za laurka weterynaryjna?????? | 
|   |   | 
|  11-09-2011, 08:03 | #35 | ||
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   Quote: 
  Prawda  Pani mamie należy pierwszeństwo oddać  Quote: 

__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | ||
|   |   | 
|  11-09-2011, 08:09 | #36 | |
				 |   Quote: 
  Mysle, ze nie jest taki zly, moze tylko troche niezreczny, ale pewnie dlatego, ze chce rozladowac napiecie, chociaz mu czasem nie wychodzi   | |
|   |   | 
|  11-09-2011, 10:24 | #37 | |
| VIP Member |   

Dojrzała kobieta i teraz rozsiewa z wdziękiem swój czar (w przeciwieństwie do rozsiewanej /bez wdzięku/ zajebistości przez nasze samce)   Quote: 
  Mamy prikaz stabilizacji łapy na spacerach, zakupiliśmy kolorowe bandaże - w Bieszczady pasi, zielony kolor  Ale postanowiłam sobie ułatwić życie i pod spód dać coś w rodzaju końskiej owijki. Jak do tego przyczepie światełko i dzwoneczki, to będzie "wiejski tuning"   | |
|   |   | 
|  11-09-2011, 12:42 | #38 | |
				 |   Quote: 
 Bidak  plus jest taki, że chociaż kamuflaż mu to ułatwi w Bieszczadach   | |
|   |   | 
|  11-09-2011, 17:05 | #39 | |
				 |   Quote: 
 A ja, po wczorajszym dniu intensywnej, wymuszonej gimnastyki izometrycznej leczę zakwasy  Ale nicto, od pazdziernika wracamy do szkoly, tym razem dla droslych psow. Nie dam sobą pomiatać na drugim koncu smyczy, nawet jesli sie to da wytlumaczyc hustawka hormonalną   | |
|   |   | 
|  11-09-2011, 19:09 | #40 | |
| VIP Member |   Quote: 
  Az ta szkoła zabrzmiała jak kara  Dobrze, że wcześniej młody podzikuje sobie na szlakach;p | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |