|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Z takim poczuciem własnej wartości, zdobytym podczas zbiorowych adoracji przez grupę chłopaków, to dziwi nic
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Ja do asystenta mam zupełnie inaczej - dzisiaj było moje drugie spotkanie z nim i uważam, że w stosunku do mnie był super. Podpowiadał mi jak Wonderę ustawić, co robić, czego nie. Poza tym sympatyczny bardzo był. U mnie człowiek jest bardzo na plus
A Sukullusa coś faktycznie się rozszalała ... Gaga, a co z Cheyem? cóż to za laurka weterynaryjna?????? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Dojrzała kobieta i teraz rozsiewa z wdziękiem swój czar (w przeciwieństwie do rozsiewanej /bez wdzięku/ zajebistości przez nasze samce)
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Bidak |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
czuły barbarzyńca
|
Quote:
A ja, po wczorajszym dniu intensywnej, wymuszonej gimnastyki izometrycznej leczę zakwasy Ale nicto, od pazdziernika wracamy do szkoly, tym razem dla droslych psow. Nie dam sobą pomiatać na drugim koncu smyczy, nawet jesli sie to da wytlumaczyc hustawka hormonalną
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
'Wilk z baśni' :)
|
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote:
A Bachuniu....... jejku, no maluszek jeden: "DUŻY, ŚRED. SILNY, O BDB PROPORCJACH, BDB TYP I WYRAZ, BDB SAMCZA GŁOWA, MOCNY PROSTY GRZBIET ZAKOŃCZONY DOBRZE UŁOŻONYM ZADEM, BDB KĄT. KOŃCZYN PRZEDNICH I TYLNICH, BDB AKCJA ZA SWOBODNYM WYKROKIEM I POSUWEM, BARDZO PRZYSZŁOŚCIOWY PIESEK Pan sędzia stwierdził, że jego największą zaletą jest CHARAKTER, sędzia techniczny dodał tylko że śliczny piesek.:" - zatem starcik super Larsik miał bieganko bez pańcia, z Olą, to chyba pierwszy raz był na ringu, ale i tak ocena doskonała |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VIP Member
|
Niom:P teraz sobie możesz na nim usiąść i być dumną do rozpęku. Gratulujemy mamusi i żałujemy że tak daleko bo wypadałoby wspólnie wypić za taki debiut
)
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
VIP Member
|
p. Marek Czerniakowski
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VIP Member
|
Mnie się podoba w opisach motyw siły, jakieś próby uciągu były?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
czuły barbarzyńca
|
Bies sobie wzial do serca, bo próby uciągu były do końca wystawy
Przej...., tak sie wyrywał sukinsyn, obojętne, czy szła chihuahua, czy molos - jeśli były jajka, trzeba było naburczeć... PS. A szkola i szkoleniowcy wygladaja ok, dzisiaj bylam zwiedzac, podoba mi sie. Prowadzą tam tez "trudne" przypadki, n.p. labradora, ktory gyzie właścicielkę |
|
|
|
|
|
#16 |
|
czuły barbarzyńca
|
PS2. Czy "silna PRZESTRZENNA akcja" oznacza, ze biegł zakosami??? Jakos nie zaobserwowalam, ale rzeczywiscie gorzej mi sie go wczoraj prowadzilo...
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
VIP Member
|
Quote:
A do jakiej szkoły poszliście? |