![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
Takie male przypuszczenie... Lofni GD?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Eeee, Largutka często spotyka się z koleżanką "Kuklikówną"
![]() ![]() pasowało by... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Lofni jest chyba duzo jasniejszy. ja osobiscie Irana w psie z allegro nie widze wcale.
napisalam maila z zapytaniem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
Zdjęcie "bazowe" wydaje mi się prześwietlone i faktycznie mało podobne. Zdjęcia w galerii są już ciemniejsze, no i mi pasuje ta uśmiechnięta mordka i oczy. Oczywiście mogę się mylić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() U nas suk wciąż przybywa, więc nie ma jak się spotykać... Mało psiurów mamy... Miałam na myśli, że nie mamy tu zorganizowanych wolfdogowych spotkań w odpowiednich konfiguracjach - vide temat stołeczny ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Mam opowiedz niestety jeszcze bez imienia. Zaprosilam na WD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Lofni GD szuka nowego domu!
Wlascicielka powaznie podchodzi do wyboru nowego wlasciciela, wiec suka nie pojdzie byle gdzie. Pozatym ze nie zostaje sama, nie ma z nia zadnych problemów wychowawczych. Last edited by jefta; 12-08-2011 at 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
A mówiłam, że Ibonowa rodzina!
A Daiva wie? Została poinformowana? p.s. swoja drogą kłoci mi się "poważnie podchodzą" i "oddam psa z powodu wyjazdu". Psa bierze się na jego całe życie, a nie jako dodatek na czas jakiś, póki czegoś nie postanowimy zmienić ![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 12-08-2011 at 10:43. Reason: p.s. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Żle mi się te "p.s." czytało,nie każdy kto szuka dla psa nowego domu jest zaraz potworem!Nikogo nie bronię ale moim zdaniem szukac domu to lepiej niż wywieść do lasu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|