![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Aga, ale pytasz o to:
![]() czy o to: ![]() ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Tamlin ( husky ) jak czasem ma już dość nachalności Baldura ( wilczak ), to wówczas chwyta delikatnie Baldiego za kufę tak jak na pierwszym zdjęciu. Towarzyszy temu zawszę lekki pomruk, nie przypominający żadnego innego dźwięku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Patrząc na to foto to tam by się i moja głowa zmieściła ma chłopak możliwości
![]()
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]()
Gaga, ale dałaś świetne fotki, szczególnie ta druga, gdzie mina "jedzonej/ego" jak jak Chantalkowa, baaa, zauważyłam, że to Chantalce sprawia radość i nagminnie sama ładuje się do Unkowej paszczy
![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze towarzyszą temu wspaniałe pomruki (te uwielbiam najbardziej, bo są dla mnie tak samo piękne, jak murmurando malućkich) Quote:
![]() P.S. Obie ściskają sobie pyszczki i zjadają głowy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Aszczu wszystkim psim kumplom namiętnie zjada głowy...
Ale też nie wiem co to znaczy... Fakt faktem, inne psy się nie buntują.... ![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() ![]() Mumek się tego nauczył od Aszczury - i jak zaczął ja tak łapać zrozumiała komunikat :"uspokój się" ![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
U mnie tak robią czyli łapią się za mordki jak jeden chce się bawić jest natrętny i upierdliwy to drugi go w tedy za mordę pościska powarczy ale tak w sumie delikatnie potem puszcza i ten gryziony wpada w dziką euforie odpuszcza na chwilę po czym znowu jest natrętny i znowu jest łapany za mordę
![]() Jakaś głupia zabawa sadystyczna ![]() Może to jest zaproszenie a z drugiej strony daj mi spokój spadaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
jest jeszcze takie pełne rozwarcie paszczy na szyi drugiego, tu Paweł Wonderkowy mógłby sypnąć fotami, zwłaszcza z dzisiaj
![]() Dla mnie głowa w paszczy związana jest z wielkim wyczuciem i jest to coś z kategorii czułości i strzelam, że inicjatorem jest ten, który obejmuje głowę drugiego swoją paszczą.Ale zaobserwujcie ![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że taki nieduży kawałek ciała, jakim jest głowa i szyja, stanowią całkiem bogata mapę ważnych komunikacyjnie punktów: ![]() ![]() zaufalność ![]() ![]() ![]() ![]() i wiele, wiele innych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|