|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
Quote:
''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Last edited by Mistrali; 03-06-2011 at 01:01. |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Distinguished Member
|
Quote:
Quote:
O ile jednak potrafię sobie wyobrazić powody celowego domieszania "wilczych genów" (pięknie wygladająca stronka hodowli, a za nią ...kasa, kasa, kasa! |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
love and terror
|
Quote:
Jakie dawanie szansy... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Distinguished Member
|
Marzenko, psy z hodowli Edit są nie tylko u niej. Jeśli nie da się zbadać rodziców, można jeszcze badać rodzeństwo, dziadków... Wielu ludzi może pomóc (lub nie pomóc) w dojściu do prawdy...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Call Me Sexy Srdcervac
|
Z tego co ja zrozumialam to jest to stara sprawa (z 2008?) i temat na wolfdogu, upublicznienie calej historii i co za tym idzie rozpoczecie nagonki bylo spowodowane wlasnie odmowa wspolpracy i zalatwienia sprawy po cichu miedzy zainteresowanymi.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
offtop. bo to nie najwazniejsze w tym temacie, ale nie moglam sie powstrzymac.
eh, szkoda ze z taka pogarda piszesz Margo o Saarloosach strachliwosc, hm... powiem tylko ze na obozie w Havranowie i nie tylko mialam okazje ogladac bonitację i niestety jesli chodzi o te ceche to uwazam ze bylo to zaskakujace jak wiele wilczakow jest strachliwych i malo stabilnych...co nie zmienilo mojego uwielbienia dla tej rasy, jest wiele pieknych i wywazonych psów, nie to co moja ciepla klucha z uszami nietoperza o tym ze Bowek to prawdopodobnie miks slyszalam juz po tym jak byl u mnie, szkoda, nie powiem, chcialam miec czystego rodowodowwego psa, wyszlo jak wyszlo. Last edited by Skrzat&Bow; 05-06-2011 at 16:28. Reason: literowki |
|
|
|
![]() |
|
|