Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Sport & trénink

Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29-03-2011, 20:02   #1
Beruska
Junior Member

Beruska's Avatar

Send a message via ICQ to Beruska Send a message via Skype™ to Beruska

Tak jsem mluvila s Jevisovicemi, vycvikar by mel dosvistet okolo ctvrte odpoledni. Takze podvecerni patecni vycvik (nejspis obrany) pravdepodobne bude. Kdo by chtel prijet driv nez ve ctyri, zavolejte Dane Matusincove a domluvte se, od kolika bude doma (nejak jsem se zapomnela zeptat).
Beruska jest offline   Reply With Quote
Old 29-03-2011, 21:17   #2
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Quote:
Originally Posted by Beruska View Post
Tak jsem mluvila s Jevisovicemi, vycvikar by mel dosvistet okolo ctvrte odpoledni. Takze podvecerni patecni vycvik (nejspis obrany) pravdepodobne bude. Kdo by chtel prijet driv nez ve ctyri, zavolejte Dane Matusincove a domluvte se, od kolika bude doma (nejak jsem se zapomnela zeptat).
Tak jsi mě předběhla :-)))
Stela jest offline   Reply With Quote
Old 04-04-2011, 07:16   #3
Cába
Caba

Send a message via Skype™ to Cába
Default Jevišovice velikonoční výcvikový víkend

Figurant a výcvikář Karek Cviček nám opět dal co mohl.Zlepšili jsme si metodiku poslušnosti,obrany byly naprosto skvělé,tentokrát jsme trenovali i revíry.
Neznám lepšího figuranta na československé vlčáky, video které bude v brzké době k dispozici mluví samo za sebe.
Každý učastník si mohl odvést video s poslušností a obran. Aby viděli jaké pokroky dělají a také jaké chyby je potřeba odstranit.
Všem doporučuji aby se za 14 dní přijeli na další výcvikový víkend,nebot další je plánovám až na červen.
Opět bude trénink stop,poslušnosti,obran. Kdo bude mít zájem také trénink bonitace.
Sebou dobrou náladu,výcvikové pomůcky,hory pamlsků.
Přihlásit se můžete u paní Matušincové [email protected]
Cába jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules