|
|
|
|||||||
| Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
Datum registrace: Jul 2014
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Pokud by mel byt jediny problem dostat se ze Znojma (nebo Gresloveho myta) do Jevisovic, tak verim, ze se nekdo ochotny najde a za drobnou uplatu - (vecerni kokinko) te z tama vyzvedne a pak zase hodi na nejaky rozumny spoj. Teda pokud to nebudes resit na posledni chvili, jak nekteri "nejmenovani" - timto zdravime synovce Akkona
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
Datum registrace: Jan 2008
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Chtela jsem se zeptat,zda nekdo nahodou nepojede z Prahy vlakem,bylo by to o dost levnejsi. Kdyz tak se muzeme domluvit pres PM.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
Datum registrace: Nov 2009
|
Pokud má někdo zájem, můžu vzít autem 1 osobu + psa v pátek 1. dubna z Brna do Jevišovic.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Ja mam jeste posledni dotaz a to ten,jestli bude jeste nekde vyvesen priblizny casovy harmonogram.Na klubovych strankach zatim nic a me se jedna o to,protoze pojedu vlakem,kdy tam mam v ten patek byt,kdyby se trebas uz neco cvicilo.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
Datum registrace: Mar 2010
|
No nevím, já jela minulej rok s vlkem z Prahy do Znojma dálkačem (busem) a úplně bez problémů, trvalo to cca 3 a půl hodiny a v pohodě. Je ale pravda, že já svou přišeru táhnu sebou od štěnda téměř všude (i domů do KE - cesta vlakem kolem 10 hodin) takže je zvyklý
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
no jo,ale kolik mu bylo,to bylo jeste maly stendo.
Ja prave nerada jezdim busem,protoze tam vmestnat dospelyho psa pod tu sedacku taky stoji za to. Navic jsem mela dojem,ze do dalkovejch busu nechteji psy moc brat. Ja to do toho Gresloveho Myta budu mit 4 hodiny a 15 minut,sice 4 prestupy,ale zase se clovek muze protahnout.Pak to dojdeme pesky.Spis se mi jedna o ten cas dojezdu,abych si nasla nejaky prijemny spoj.Ono se tam da jet i hodin sest |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Zjistím co a jak a zítra napíšu...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Junior Member
Datum registrace: Dec 2010
|
Quote:
|
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
Tak jsem mluvila s Jevisovicemi, vycvikar by mel dosvistet okolo ctvrte odpoledni. Takze podvecerni patecni vycvik (nejspis obrany) pravdepodobne bude. Kdo by chtel prijet driv nez ve ctyri, zavolejte Dane Matusincove a domluvte se, od kolika bude doma (nejak jsem se zapomnela zeptat).
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|