Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Hodowla

Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach....

Zaslat odpověď

Nástroje Metody zobrazení
Old 22/12/10, 18:28   #1
GRABA
Senior Member

GRABA's Avatar

Datum registrace: Sep 2008

Anula nie łam się
Przecież wiadomym jest, że najpierw pies musi skończyć odpowiedni wiek pod tego repa, więc i wiadomym dla normalnych ludzi jest fakt, że tak naprawdę można pokazać psa zaledwie 3 razy i to dopiero po 15 miesiącu

P.S. Podzielę się nowiną taką, że od kilku dni mam wielbiciela, który uwielbia mój głos, który mówi "tak słucham" lub inaczej.... i zaraz się rozłącza, więc to pewnie złośliwy trol - hehe - też życzę najlepszego

http://darwilka.blogspot.com/

GRABA jest offline   Reply With Quote
Old 22/12/10, 18:46   #2
anula
czuły barbarzyńca

anula's Avatar

Datum registrace: May 2010

Quote:
Originally Posted by GRABA View Post
Anula nie łam się
Przecież wiadomym jest, że najpierw pies musi skończyć odpowiedni wiek pod tego repa, więc i wiadomym dla normalnych ludzi jest fakt, że tak naprawdę można pokazać psa zaledwie 3 razy i to dopiero po 15 miesiącu
Wszyscy normalni ludzie to wiedzą. Ale niektórzy wolą wylać dziecko przed kąpielą.
Boli nie poddawanie w wątpliwość kompletności mojego psa, ale to, że Pewna Osoba robi krzywdę hodowli Welkoscyrz, imputując takie fakty. Może ma w tym jakiś cel, nie wiem...
Gdyby się nagle okazało, że Biesiak ma 4 jądra, albo żadnego, że ma fioletowe oczy i zielone futro, dla mnie i tak pozostanie kochanym stworzeniem.
anula jest offline   Reply With Quote
Old 22/12/10, 19:22   #3
AngelsDream
Wiewiórka Wredna

AngelsDream's Avatar

Datum registrace: Jul 2007
Send Message via Gadu Gadu to AngelsDream

Niebiosa, na to ktoś wpadł?

Sama macałam jądra Biesa, ma dwa, zdrowe i pełnowymiarowe, zupełnie normalne jądra.

Wnętra umiem rozpoznać.

Swoją szosą, Bies moje omacywanie zniósł bardziej niż spokojnie. Cudownie zrównoważony wilczak. Wszystko to już mówiłam właścicielce, ale pochwalić jeszcze raz nie zaszkodzi. Pozdrawiam!
AngelsDream jest offline   Reply With Quote
Old 22/12/10, 19:27   #4
anula
czuły barbarzyńca

anula's Avatar

Datum registrace: May 2010

Quote:
Originally Posted by AngelsDream View Post
Niebiosa, na to ktoś wpadł?

Sama macałam jądra Biesa, ma dwa, zdrowe i pełnowymiarowe, zupełnie normalne jądra.

Wnętra umiem rozpoznać.

Swoją szosą, Bies moje omacywanie zniósł bardziej niż spokojnie. Cudownie zrównoważony wilczak. Wszystko to już mówiłam właścicielce, ale pochwalić jeszcze raz nie zaszkodzi. Pozdrawiam!
dziękuję, AngelsDream.
anula jest offline   Reply With Quote
Zaslat odpověď

Pravidla přispívání