Zurück   Wolfdog.org forum > Česky > _Administrace

_Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti...

Antwort

Themen-Optionen Ansicht
Alt 08-17-2010, 05:17 PM   #1
jerabekj
Junior Member

Benutzerbild von jerabekj

jerabekj eine Nachricht über ICQ schicken jerabekj eine Nachricht über MSN schicken jerabekj eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Já to cejtim tak, že tu někdo dělá nějakou práci zadarmo, kterou já využívám a tak neřešim drobnosti, protože mi na nich nezáleží. Samozřejmě, krádež je vážná věc, jenže krádež za tim vidí ten, kdo ji tam vidět chce. Pokud by si admin stáhl nějaké moje fotky, tak bych to rozhodně neřešil jako krádež a asi bych se ani moc nepozastavil nad tim, pokud by mne o ně přímo nepožádal.

Honza Jerabek

Dear Admin,
you're generally allowed to take and use any wolfdog photos you like which are and may be in the future on the site: http://picasaweb.google.com/jerabekj/
jerabekj jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 08-17-2010, 05:49 PM   #2
sdivokoukrvi
Member

Standard

Já také nemám problém poskytnout fotky z rajčete, ale je fakt že fotky pravidelně přidávám, tak není důvod k jejich přidávání adminem. Jen to přesouvání mi zatím nebylo moc vysvětleno, abych to pochopila, protože Aj není má silná stránka. Prostě nemám ráda mizení nějaké hezke fotečky, co mi prezentuje psa k jinému psu, který je třeba jen v pozadí
sdivokoukrvi jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 08-17-2010, 06:49 PM   #3
Czertice
Rakša

Benutzerbild von Czertice

Standard

Zitat:
Zitat von Alissea Beitrag anzeigen
Já také nemám problém poskytnout fotky z rajčete, ale je fakt že fotky pravidelně přidávám, tak není důvod k jejich přidávání adminem. Jen to přesouvání mi zatím nebylo moc vysvětleno, abych to pochopila, protože Aj není má silná stránka. Prostě nemám ráda mizení nějaké hezke fotečky, co mi prezentuje psa k jinému psu, který je třeba jen v pozadí
Terko, pokud jsem to správně pochopila, tak admin psal, že celá fotogalerie se právě upravuje a ještě není úplně hotová. V plánu mají to, aby jedna fotka mohla být u více psů, ve více kategoriích. Teď to ještě nejde a proto se některé takové fotky nezobrazují. Čili ještě čas počkej a uvidíš, jestli se tím nevyřeší tvé potíže
Alt 08-17-2010, 09:25 PM   #4
sdivokoukrvi
Member

Standard

Zitat:
Zitat von Czertice Beitrag anzeigen
Terko, pokud jsem to správně pochopila, tak admin psal, že celá fotogalerie se právě upravuje a ještě není úplně hotová. V plánu mají to, aby jedna fotka mohla být u více psů, ve více kategoriích. Teď to ještě nejde a proto se některé takové fotky nezobrazují. Čili ještě čas počkej a uvidíš, jestli se tím nevyřeší tvé potíže
díky za vysvětlení, bohužel google překladač není dokonalý a tohle sem fakt nedokázala pochopit co tím myslí. Ale stále mě zaráží proč na českém foru neodpoví někdo česky protože sem se ptala víckrát

Geändert von sdivokoukrvi (08-17-2010 um 09:34 PM Uhr)
sdivokoukrvi jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 08-17-2010, 05:49 PM   #5
SARKA
Arimminum Kennel

Benutzerbild von SARKA

SARKA eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Zitat:
Zitat von jerabekj Beitrag anzeigen
Já to cejtim tak, že tu někdo dělá nějakou práci zadarmo, kterou já využívám a tak neřešim drobnosti, protože mi na nich nezáleží.

Honza Jerabek
Souhlasim.
Antwort