![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() ![]() Eh, gdybyście wiedzieli ile musiałam się napisać, ja tu siedzę przed kompem i czekam na info, żeby dalej dać info - i mam dużo wiadomości od ludzi. Już nie wydalam i zaraz mi łeb na klawiaturę padnie - a rodzina cała zaniedbana dziś totalnie. Nie mam już siły, ale już e-mailuję z właścicielem, więc muszę jeszcze wytrzymać. Żeby wywiązać się z obietnic opisania sprawy na bieżąco. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilkokłak
|
![]()
Wierzę i podziwiam. Jak długo ten pies tam przebywa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilkokłak
|
![]()
Zapomniałam dopisać, że ten przykład świetnie pokazuje, że baza WD to nie tylko zajmujące czas hobby...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Graba, świetna robota. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
W związku z ponownym brakiem zainteresowania moim e-mailem przez hodowcę. Jutro wilczak zostaje zabrany na tymczas, więc Kasia nie masz tam po co jechać.
Jak wiadomo, ja się łatwo nie poddaję, a więc jutro zacznę innymi kanałami sprawę z hodowcą. Mój czas niestety jutro będzie bardzo ograniczony, ale w miarę możliwości postaram się Was informować. Dobranoc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Ech, czyli jednak na happy end jeszcze poczekamy... Czy będzie wiadomo publicznie, co to za pies?
![]() |
|
|