![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
1.Witaj Grin
Dziękuję, że nie czujesz się moim wrogiem -czytuję z przyjemnością Twoje wypowiedzi i podobają mi się, bo w wielu z nich odczytuję swoje myśli i spojrzenie na różne kwestie. ![]() 2.Witaj Z Peronówki Szanowna Margo-to co napiszę, nie traktuj proszę jak podlizywania się, ale jako suchy fakt /nikomu nigdy się nie podlizuję -ot, taki krnąbrny charakterek ![]() To forum znam od kilku ładnych lat -zanim kupiłam Lailę musiałam najpierw poznać dokładnie rasę i jej uwarunkowania. Dzięki forum właśnie tak na prawdę poznałam wilczaki, a przede wszystkim dzięki Wam -Peronówce /artykuły, full wiedzy, prekursorzy/. Teraz, gdy wdepnęłam w forum, bardzo lubię czytać Twoje wypowiedzi -są merytoryczne. Przede wszystkim merytoryczne /dzięki za ostatnią wypowiedź -czytałam ją z przyjemnością i po analizie wiem, że miałam pochopne podejście: wszystko zależy od ludzi a nie od ustroju i polityki.../. Większość Twoich wypowiedzi sprawia, że ma się ochotę dyskutować. Dyskutować a nie kneblować adwersarza. >Stuknij się w klawiaturę i nie pogrążaj bardziej. Osiągnąłeś dno absolutne< -to nie była dyskusja, dla mnie to było prymitywne przywalenie "z buta". Jestem nastawiona na tolerancję w dyskusji, ale nie na zamordeistyczny tolerancjonizm. Ty najlepiej wiesz /jesteś tu od początku!/, że są tu grupy bezwzględnie się zwalczające /żeby to był jeszcze bojkot wypowiedzi, to OK, ale jest zwykłe chamstwo.../. Są ludzie, którzy traktują innych "z góry", bo wydaje im się, że zjedli wszystkie rozumy /a ich pies mega-champion jest ponad innymi/. I przy nich trudno nawet pożartować, bo zaraz gościa ustawią w szeregu. >Masz swoje zdanie - masz do tego prawo< WŁAŚNIE!!! "skandaliczny brak jakiegokolwiek szacunku wobec wspomnianego-skreśla Cię jako człowieka" ??? Kto to rzekł-jakaś Mojra? I jakie miał do tego prawo? Tak wygląda dyskusja, konwersacja, wymiana poglądów, tolerancja forumowa? Jestem zdziwiona, że to mi dostało się po uszach, a nie Uosobieniu Tolerancji Inaczej. Dobrze, żeby było jasne w tym temacie: uwielbiam Monty Pythona oraz "makabreskę". Nie znoszę tabu, ale szanuję mądre poglądy innych. Lubię dyskusję /merytoryczną/. Cóż, mogło być śmiesznie, absurdalnie i obrazoburczo ![]() Dzięki za wypowiedź -była pouczająca /i gdy mówię pouczająca, to tak myślę -bez podtekstów/ P.S.1 "Jasiu, nie obgryzaj babci paznokci. (....) Jasiu, nie obgryzaj babci paznokci, bo zamknę trumnę" Taaaak, wiem, obrazili się Jaśki, babcie i producenci trumien..... ![]() P.S.2. Właśnie sobie pomyślałam, że gdy kupię sobie teriera szkockiego, to będzie się wabił "Adolf" /a może.... "Ranigast" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|