|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
12-11-2009, 23:29 | #161 |
Wilczasty : Foto
|
Całe w tym szczęście bo i w klubie też taka osoba nie będzie.
12-11-2009, 23:33 | #162 |
Ardal Conall
|
sam tak powiedziałeś!!!
12-11-2009, 23:34 | #163 |
Senior Member
|
Daniel mam do Ciebie pytanie i zadam je na forum.
Dlaczego jesteś tak przeciwny powstaniu Klubu i jakie to rodzi dla Ciebie obawy. ? Bombardujesz zupełnie bezpodstawnie wszystko co jest związane z założeniem Klubu . |
12-11-2009, 23:37 | #164 |
Senior Member
|
|
12-11-2009, 23:42 | #165 | |
Ardal Conall
|
Quote:
fragment rozmowy ja-Kamoszka z czambor-wilczakrew czambor (16-09-2009 22:11) Ja nie chce mieć nic wsólnego z ZKwP Ja (16-09-2009 22:12) to nie jestes w zkwp? czambor (16-09-2009 22:12) Nie lubię skorumpowanych ideologicznie towarzystw i stowarzyszeń czambor (16-09-2009 22:12) Ja nie i raczej nigdy nie będe czambor (16-09-2009 22:13) Chcę z kilkoma mądrymi ludzmi założyć stowarzyszenie CzW i tam pomóc i się tym zajać. Kynologia mnie nie interesuje. czytanie ze zrozumieniem? A moze czas na pisanie ze zrozumieniem co??? Jesli Twoje decyzje i opinie n.t. Klubu są tak samo chwiejne jak n.t. ZKwP to współczuje...
12-11-2009, 23:56 | #166 | |
Senior Member
|
Quote:
Kamoszka polecam wypad na weekend w okolice Lublińca tam mają bardzo fajne tereny leśne. Wybiegasz się to i trochę ochłoniesz, a i ciepła kawa się znajdzie w pobliskim pensjonacie. Ty dalej czytasz i nie rozumiesz co czytasz. Oczywiście, ze nie jestem członkiem ZKwP bo mnie to nie interesuje i mam swoje zdanie na temat tej organizacji i się z nim nie kryje więc nie odkryłeś tutaj kolejnej Ameryki. To czym się chce zająć też już dawno powiedziałem i nie jest to żadną tajemnicą. Argument Daniela jest bez sensu bo jak przyjdzie mi ochota to w każdej chwili mogę zostać członkiem ZkwP i nie będzie mi do tego potrzebny pies. Aby zakładać Klub nie jest potrzebne członkowstwo w ZKwP. Czy to nie jest już jakąś braterską paranoją. ? Bardziej stosownie było by jak byś dał całą naszą rozmowę od samego poczatku na forum bo takie wyrwane z kontekstu zdania o niczym nie świadczą. |
|
13-11-2009, 00:04 | #167 | |
|
Quote:
Nie będę współdziałał z osobami, których intencje nie są przejrzyste .
13-11-2009, 00:09 | #168 | |
Ardal Conall
|
Quote:
Pisałeś jeszcze, że kynologia Cie nie interesuje. To po co chcesz zakładac Klub CzW? I jakie w takim razie są założenia, cele, kierunek działania Klubu i przedmiot zainteresowania jeśli nie rasa CsV???!!! Myślę, że powinieneś mi podziękowac za to, że nie dałem naszej rozmowy od początku. Co poniektóre osoby mogłyby poczuc się urażone słowami, jakich używałeś mówiąc o nich. I wielkie przyjaźnie mogłyby się zakończyc...
13-11-2009, 00:10 | #169 | |
|
Quote:
13-11-2009, 00:11 | #170 | |
Senior Member
|
Quote:
To nie jest odpowiedź na moje pytanie bo tekst jest z września, a twoje stanowisko w tej sprawie było już ponad 6 miesięcy wcześniej. |
|
13-11-2009, 00:24 | #171 |
Ardal Conall
|
Co do Lublinca to nie skojarzylem za bardzo o co Ci moglo chodzic. Ale mam dla Ciebie dobra(?) informacje. Okazało sie, ze moj dobry znajomy zna bardzo dobrze te tereny, zarówno leśne jak i powietrzne, bo spędził tam trochę czasu i wyraził chęc oprowadzenia Ciebie po tych terenach. Słyszałem, że proponujesz mężczyznom wspólne weekendy, ale że mnie dopadł ten zaszczyt? I jeszcze ciepła kawa się znajdzie... Hmmmmm..
13-11-2009, 00:30 | #172 | |
Distinguished Member
|
Quote:
Dysleksja bezpośrednia (direct dyslexia) polega na tym, że człowiek na nią cierpiący potrafi czytać, nawet płynnie, ale nic, albo niewiele rozumie z tego, co przeczytał. Docierają do niego wyłącznie pojedyncze słowa i zwroty wyrwane z kontekstu, a resztę dorabia sobie sam wedle potrzeb i fantazji. Niestety, odpowiadając komuś, najczęściej nie odnosi się do tego, co ten ktoś powiedział lub napisał tylko do tego, co sam sobie "dośpiewał". Nie może też wrócić do swoich tekstów, ponieważ czytając je, również przyjmuje tylko ich strzępki, a resztę dorabia. Stąd można odnieść wrażenie, że często zmienia zdanie i jest głuchy na argumenty. Osoby cierpiące na dysleksję bezpośrednią najczęściej nie mają świadomości problemu, co nie zmienia faktu, że są uciążliwe dla otoczenia, a to w dalszej konsekwencji prowadzi do zaburzeń społecznych, problemów z samooceną, itd. Dlatego tak ważna jest diagnostyka w kierunku dysleksji w wieku wczesnoszkolnym. Moim zdaniem nie ma się oburzać, czy denerwować, tylko współczuć dziecku czy dorosłemu, który ma taki problem |
|
13-11-2009, 00:31 | #173 | |
Senior Member
|
Quote:
Odzywasz się tylko wtedy jak masz taką potrzebę. |
|
13-11-2009, 00:32 | #174 |
Senior Member
|
Daj ja nie mam nic przeciwki i nie mam się czego wstydzić.
|
13-11-2009, 00:34 | #175 |
|
Już 6 miesięcy przed twoim tekstem do Kamoszki dałeś poznać swoje poglądy.
13-11-2009, 15:27 | #176 |
Senior Member
|
Kamoszka ja nadal czekam na opublikowanie naszej całej rozmowy na gg.
Tak jak się zaczęła od słów " cześć " i na " dobrej nocy " skończyła. Bez wycinania, edytowania w całości. Mam dość insynuacji na mój temat i zastanawiania się, kogo i gdzie obraziłem jak i czym. Przerabiałem to już w temacie zdjęć z Gagą i sam miałeś o to do mnie pretensje, ze rozsyłam zdjęcia Twojego psa z odpowiednią adnotacją. Pokaż, jaki jesteś nie tylko po tym jak zaczynasz, ale właśnie po tym jak kończysz. Chcesz być chyba prawdziwym mężczyzną. ! |
13-11-2009, 20:27 | #177 | |
Ardal Conall
|
Quote:
O kurde - zniewieściały koleżka mówi mi, że mam byc prawdziwym męzczyzną!!! Tego jeszcze nie było!!! Widzisz, nie moge spełnic twych próśb, bo żadna rozmowa nie zaczęła się od "cześc" bo akurat mam przed oczami pierwszą lepszą naszą rozmowę i zaczyna się od tego, że napisałem "Człowieku, ale z Ciebie kretyn" a kończy się w podobnym tonie z małymi przestrogami. Także wybacz, ani czesc ani dobranoc. Jak masz dosc zastanawiania sie gdzie i kogo obraziles, to moze poprostu tego nie rób? Bo jeśli dalej będziesz to robił, to może cie tylek bolec nie tylko od tego, o czym wszyscy już wiedzą. Widzisz, znowu sie mylisz. Ja jeszcze z toba nie zaczalem. Ale spoko jestes na dobrej drodze. Ciekaw jestem tylko jednego, czy jutro w Kielcach tez bedziesz tak kozaczyl i prowokował. Bo juz 2 razy pokazales ze chlopiec od czamborka jest mega tchorzem i buczy w internecie a na zywo udaje ze sie nic nie stało. Nie chce pisac, bo po co shaluka ma sie na ciebie obrazic, po co Gaga ma znowu czytac o sobie, po co Daiva, po co Elka i inne osoby. Widzisz, chce byc prawdziwym mężczyną. I w przeciwieństwie do Ciebie wyznaje zasade, że chciec to móc. A móc to nie byc impotentem... Każesz mi byc mężczyzną? To na koniec male powiedzonko. "Krytyk i eunuch z jednej są parafii. Jeden i drugi gada choc nie potrafi." p.s. Rozumiem twoje rozżalenie i wewnętrzną agresję. W końcu wyszły sprawy o których miał się nikt nie dowiedziec. A tu wszyscy usłyszeli co myślisz o ZKwP, o kynologii i dowiedzieli sie o twoich zmiennych nastrojach. Też by mi to było w niesmak. Zostaw jutro psa swojej żony w samochodzie, pójdzmy na boczek i pogadajmy jak prawdziwi faceci. Może czegoś sie od ciebie naucze?
Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. Last edited by Kamoszka; 13-11-2009 at 20:32. Reason: ąę |
|
13-11-2009, 20:51 | #178 |
złośliwy krasnolud
|
Weź koleś pokaż po prostu że masz większego penisa i wtedy na pewno będziesz prawdziwym facetem.
Sorry, ale podteksty z twojego posta są wyjątkowo nomen-omen ch... . Należysz do ONR czy innego stowarzyszenia głównie męskiego że tak cię ciągnie do takich tematów? ps. zdajesz sobie że osiągnąłeś nowe dno forum wolfdogowego? tak chamskiego i sk.. personalnego ataku nie było jeszcze.
CIRI Wilk z Polskiego Dworu ['] Last edited by btd; 13-11-2009 at 21:53. Reason: ps |
|
|