![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Nigdy nie stanęliśmy na ringu u tej sędziny (chyba, jakos nigdy nie przywiązywałam do tego wagi) ale zaskoczyłaś mnie tym stwierdzeniem, dlatego że słyszę je po raz kolejny. I chyba nie jest to zabawa słowem tylko
![]() Swojego czasu, po wystawie w Nowym Dworze, właściciele psa, który przegrał wprost mówili, że wynik był KUPIONY u rzeczonej, która n.b. nie sędziowała a weszła na ring i "pomagała" sędziemu w wyborach. Fakt, że wynik końcowy był zaskakujący, ale przypuszczenia aż takiego kantu lekko zbiło mnie z tropu ![]() Czyżby więc sława niektórych sędziów była az tak wielka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
Datum registrace: Jan 2009
|
![]() Quote:
![]() ![]() Zadałam pytanie o sędziującą, bo chciałam wiedzieć coś wiecej, jak to wygląda w naszej rasie. Juz nawet zapominając o układach, a pamiętając o cechach wzorca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Można zastosować powiedzenie: "w każdej plotce jest ziarno prawdy"
![]() ![]() P.s. swoją drogą dlaczego jest tak, ze za chamstwo uznawane jest nazywanie wprost pewnych nieprawidłowości a nie same nieprawidłowosci? :/
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga : 25/10/09 at 20:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
Datum registrace: Jan 2009
|
![]() Quote:
Jak nic, dramat ponadczasowy. Co się dzieje w świecie gwałconych, molestowanych seksualnie dzieci? Jest podobnie, mówienie o tym jest chamstwem, ludzie którzy chcą pomóc są linczowani, a prawda jest nietykalna. Na szczęscie, nie wszyscy mają takie podejście i potrafią znaleźć w sobie na tyle siły, żeby nazwać rzeczy po imieniu...Tylko do tego potrzebne są namacalne dowody ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|