![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
Chciałam tylko dowiedzieć się ile osób będzie chętnych jeszcze na pokój , by wszytkich zainteresowanych umieścic w innym ale jednym budynku a nie każdy gdzie indziej, ogólnie zrobiło sie troche zamieszanie, ale chyba sytuacja została opanowana ![]() Na forum pojawiam sie raz na jakiś czas, ale z chęcią SAMA odpowiem na wszytkie pytania. I tylko chciałam zauważyc że spotkanie Galicyjksie a spotkanie GI to zupełnie dwie różne oddzielne sprawy nie powiązane ze sobą. ja organizuje Galicyjskie i bardzo ciesze się że mogę to robić, że są chętne osoby by przy grillu się spotkć, podzielić doświadczeniami, spostrzeżeniami, by można było poważnie podyskutować,w dzień połazić po parku, wziąść udział w biegu organizowanym przez Andrzeja lub innych atrakcjach nad którymi jeszcze myślimy. Może jest troche mojej winy że informacje nie podaje w całości o wiele wcześnie, podyktowane to było zmianą miejsca organizacji i tym że od nowa musiałam szukać jakiegos ładnego przyjaznego miejsca. Na Kudłaczach niestety musielibyśmy wyżywienie zamówić u własciciela co byłoby dość kosztowne, a ja wiem ile i tak takie spotkania Was kosztuja, więc wolę wszystko przygotowac sama.(dokładne dane podam w ciągu kilku dni ) A ciąża to nie choroba. |
|
![]() |
![]() |
|
|