![]() |
III Galicyjskie Wilczaków Spotkanie
Ponieważ temat galicyjskiego przewija się w różnych wątkach, chciałam teraz oficjalnie ZAPROSIĆ na III GALICYJSKIE WILCZAKÓW SPOTKANIE :)
Odbędzie się tak jak w zeszłym roku w schronisku "Kudłacze" w ostatni weekend czerwca. Polecam zgłosic się na Międzynarodową Wystawę w Krakowie. Oczywiście informacje bardziej szczegółowe podam później :) Co do ceny, za nocleg bez zmian,za jedzenie to jeszcze zobaczymy bo mam pewnin pomysł ale musze wszystko sprawdzić wieć na razie milczę :) Nad Galicyjskiem piecze w tym roku przejmie Andrzej , więc będzie ostro, wiem że na sobotę planuje bieg przełajowy, będzie też możliwość sprawdzenie psiej reakcji na strzał (wystrzał ;) ) W niedzielę oczywiście wystawa, w piatek i sobote ognisko. Ponieważ zaczynam się toczyć a nie chodzić ;) i wszystko w tym roku muszę zorganizowac wcześniej prosiłabym abyście się zastanowili, kto będzie , wiem że jest jeszcze masa czasu ale nawet wstępne informacje dadzą mi wyobrażenie o wielkości spotkania i możliwościach zorganizowania niespodzianek :) Jeszcze raz zapraszam |
My tzn. Kasia, Sławek i Imbus - planujemy jak co roku stawić sie w komplecie - pod namiotem.
Do zobaczenia!!! |
My planujemy :) Na pewno będziemy na wystawie w Krakowie :)
Chciałabym też na spotkanie, ale nie wiem ile kosztowały noclegi w zeszłym roku, a tym samym, czy da się to wpisać w budżet miesiąca czerwca :twisted: |
Hm... w czerwcu Łowca będzie miał już skończone 6 miesięcy, zatem na wystawę pewnie się zgłosimy. Nie wiem natomiast, czy taki "hardocore", jak zapowiadany będzie odpowiedni dla takiego młodziaka. ;) :D
W każdym razie przykro by było odpuścić spotkanie z tyloma wilczakami i ich właścicielami, zwłaszcze, że od nas do Krakowa to praktycznie '"rzut beretem". Z tego też powodu, myślę, że nocować będziemy u siebie, a ewentualnie dojedziemy w celach towarzyskich (o ile tak można :) ) |
Quote:
I znając Andrzeja to nie będziemy sie nudzić - my z Imbusem piszemy sie na wszystko co wymyśli Andrzej. Z Sopotu wruszymy w nocy - więc na wczesne popołudnie powinnismy być na miejscu. A drogę juz znamy:) No i zapraszamy wszystkich. Świetni ludzie, świetne miejsce - wracamy tam co roku!!! |
Oczywiście można dojezdzać,jak również można nie brac udziału w biegu :) Dla spokojniejszych "zawodników" planowana jest wycieczka (tutaj zatrudniam jako przewodnika swojego szwagra :)) ) Ja planuje podziwiać widoki z małą w nosidle,bardzie stacjonarnie oczywiście jesli ktos ma ochote na tak "rozdarte " towarzystwo to zapraszam ;)
A to strona schroniska :http://kudlacze.pttk.pl/cennik.html |
Ja sie pisze w komplecie i oczywiscie z noclegiem od piatku do niedzieli. Co do biegu to zobaczymy na miejscu. 2 osoby i psiak. Madzia poproszę o rezerwacje.
|
Hej!:) My też, my też będziemy!
Ale na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie powiedzieć czy to będzie namiot, czy zarezerwujemy miejsce w schronisku. Pozdrawiam:) |
My w tym roku pod znakiem zapytania.
|
My jak co to od soboty ale to tak na 50%
|
Na dzień dzisiejszy pewności na 100% nie mam czy będziemy, aczkolwiek jeśli już coś to pod namiotem.
|
Ale po ile te noclegi??
|
Quote:
|
Magdalena napisała, że wystawka jest w niedzielę - czy to pewne?
|
Najprawdopodobniej się zjawię jakby co :)
|
My bysmy chcieli się pojawic, choc wiadomo, ze jak z malym to raczej tylko schronisko, bo pogoda lubi platac psikusy.. ale jak jeszcze bedzie to nie wiemy ale na 50% jestesmy na TAK;)
|
Quote:
|
Hej!
Ja tak dopytuję, bo chciałam sobie sobotni wypad do Czech pogodzić z Galicyjskim spotkaniem, więc pewnie przybędziemy w sobotę wieczorem.:) |
My na 75% będziemy z dwoma psami. Biedny Celar na zawał umrze, ale trzeba być twardym nie miętkim. ;)
|
My jesli bedziemy to z cala wataha. Raczej piszemy sie na pokoj - bo z mala namiot odpada, a z przyczepa po tych kamieniach nie podjedziemy :D
Podejrzewam, ze wszystko wyjdzie na ostatnia chwile - teraz ciezko cos powiedziec na 100%. |
All times are GMT +2. The time now is 17:52. |