![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
foty są super wczoraj jak odpaliłam mejla a tu tona zdjęć
![]() ![]() ![]() ![]() grin powiem tak jak zobaczyłam Cheya pierwszy raz to mi się szczęka o podłogę potłukła ![]() ![]() ![]() no i........... nasz młody prawie pod podwoziem mu przechodzący |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ale z tego co słyszałam, a raczej czytałam - Chey to prawdziwy wilczakowy wielkolud, a takie się nie zdarzają aż tak często. Jest więc szansa, że nasze będą miały bardziej... przyzwoite rozmiary. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
no fakt jak tak pomyślę to widziałam przecier Eligo i nie był taki WIELKI
![]() ważne że młody ma kompana który mu pokaże co i jak no i mam nadzieję że się zaprzyjaźnią i tak im już zostanie bo inaczej skończą sie wilczakowe spacerki |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
Swoja droga, odbiegajac od tematu, ile mierzy sobie najwiekszy wilczak ''na swiecie''
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Aga-dla sprostowania:
1. nie mierzyłam Cheya więc wyniku nie podam Ci w cm 2. Amon miał swego czasu wpisane w swoją "metryczkę" na domowej stronie 72 cm, które zniknęły, po wystawie w Łodzi, kiedy stał nieopodal Cheya i widać było różnicę ![]() Mnie centymetry w kłębie mniej interesują niż harmonijność budowy i jej walory.Co zresztą w przypadku Varga bardzo ładnie widać i to, moim zdaniem jest o niebo ważniejsze niż ten jeden, tak powszechnie lubiany parametr:P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Distinguished Member
|
![]()
Jesli o mnie chodzi, to pytam o najwyzszego wilczaka, bo mnie to interesuje po prostu, natomiast odnosnie tej harmonijnosci budowy, jak to ladnie ujelas, to dla mnie tez pies jest ladniejszy, gdy wszytskie proporcje zgodnie tworza ladna calosc, ale jesli przy tym jest jeszcze wysoki, to suuuuuuper....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
daaawno temu przeglądałam bazę i najwyższy wynik jaki znalazłam to było 73,5 cm chyba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Witam,
My - właściciele Łady z Peronówki, potocznie zwanej Tają, chętnie spotkalibyśmy się na jakiś wilczakowy spacer. Mieszkamy niedaleko Warszawy, więc zapraszamy do siebie. Jesteśmy też chętni pojechać gdzieś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
No się braciszek Łycko ucieszy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |