Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Spotkania i podróże

Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2009, 09:01   #1
Kasia82
Junior Member

Kasia82's Avatar

foty są super wczoraj jak odpaliłam mejla a tu tona zdjęć za co jeszcze raz serdeczne dzieki to sie zdecydować nie mogłam czy w kompa się gapić czy na psa ---- super te zdjecia a czas tak szybko leci, a potem bym płakała że zdjęć nie mam ... jade dziś do taty po aparat nasz oczywiście wiedział kiedy sie zepsuć

grin powiem tak jak zobaczyłam Cheya pierwszy raz to mi się szczęka o podłogę potłukła taki wieeeeeelki i taki wilczy wilk normalnie - no wiedziałam, że na dużego psa się decydujemy i u Margo je widziałam ale jakoś w sforze to na takie duże nie wyglądają ....
no i........... nasz młody prawie pod podwoziem mu przechodzący
Kasia82 jest offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 09:20   #2
Grin
Wilkokłak

Grin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kasia82 View Post
grin powiem tak jak zobaczyłam Cheya pierwszy raz to mi się szczęka o podłogę potłukła taki wieeeeeelki i taki wilczy wilk normalnie - no wiedziałam, że na dużego psa się decydujemy i u Margo je widziałam ale jakoś w sforze to na takie duże nie wyglądają ....
no i........... nasz młody prawie pod podwoziem mu przechodzący
Fajnie, chciałabym to widzieć.
Ale z tego co słyszałam, a raczej czytałam - Chey to prawdziwy wilczakowy wielkolud, a takie się nie zdarzają aż tak często. Jest więc szansa, że nasze będą miały bardziej... przyzwoite rozmiary.
Grin jest offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 09:28   #3
Kasia82
Junior Member

Kasia82's Avatar

no fakt jak tak pomyślę to widziałam przecier Eligo i nie był taki WIELKI

ważne że młody ma kompana który mu pokaże co i jak no i mam nadzieję że się zaprzyjaźnią i tak im już zostanie bo inaczej skończą sie wilczakowe spacerki
Kasia82 jest offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 16:23   #4
Agnieszka
Distinguished Member

Agnieszka's Avatar

Swoja droga, odbiegajac od tematu, ile mierzy sobie najwiekszy wilczak ''na swiecie'' ? I jak sie nazywa? Nie wiecie? Bo ze Cheitan jest wieeeeelki to wiem, synek Ambera, Amon, to tez olbrzym, chyba nawet wiekszy niz Chey. Tylko Vargus jakos tak sie dopasowal do mojego 156cm.....
Agnieszka jest offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 21:59   #5
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Aga-dla sprostowania:
1. nie mierzyłam Cheya więc wyniku nie podam Ci w cm
2. Amon miał swego czasu wpisane w swoją "metryczkę" na domowej stronie 72 cm, które zniknęły, po wystawie w Łodzi, kiedy stał nieopodal Cheya i widać było różnicę

Mnie centymetry w kłębie mniej interesują niż harmonijność budowy i jej walory.Co zresztą w przypadku Varga bardzo ładnie widać i to, moim zdaniem jest o niebo ważniejsze niż ten jeden, tak powszechnie lubiany parametr:P

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 22:32   #6
Agnieszka
Distinguished Member

Agnieszka's Avatar

Jesli o mnie chodzi, to pytam o najwyzszego wilczaka, bo mnie to interesuje po prostu, natomiast odnosnie tej harmonijnosci budowy, jak to ladnie ujelas, to dla mnie tez pies jest ladniejszy, gdy wszytskie proporcje zgodnie tworza ladna calosc, ale jesli przy tym jest jeszcze wysoki, to suuuuuuper.... bo lubie wielkie psy.
Agnieszka jest offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 22:40   #7
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

daaawno temu przeglądałam bazę i najwyższy wynik jaki znalazłam to było 73,5 cm chyba

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Old 27-10-2009, 21:21   #8
Kubryk
Junior Member

Kubryk's Avatar

Witam,

My - właściciele Łady z Peronówki, potocznie zwanej Tają, chętnie spotkalibyśmy się na jakiś wilczakowy spacer. Mieszkamy niedaleko Warszawy, więc zapraszamy do siebie. Jesteśmy też chętni pojechać gdzieś
Kubryk jest offline   Reply With Quote
Old 27-10-2009, 21:33   #9
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

No się braciszek Łycko ucieszy My tez zapraszamy - zapodajcie czas i miejsce najlepiej za dnia to się pofoci dzieciaki

チェイタン。
Old 28-10-2009, 09:27   #10
Grin
Wilkokłak

Grin's Avatar

Tak, tak, zróbcie duuuużo zdjęć.
Jestem bardzo ciekawa, czy Łada i Łowca są dalej tak podobni do siebie.
Grin jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules