Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Cluby & nařízení

Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu...

Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2009, 23:56   #6
alexa
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Monika View Post
Pardon, pane Skoupý:0) číst do podrobna vaše výlevy nehodlám. Jste na mne móc dlouhej, tolik času vám opravdu nemohu obětovat. Vaše výlevy a neznalosti mne nezajímají, dobře víte, že čekám jen na vaši omluvu. Jen ještě k měřidlům, která jste zmínil. Byla soukromým majetkem pana Hartla a pan Hartl je věnoval mně, jen mně, ne Klubu! Ověřte si to, laskavě. Hezký večer a vlčákům zdar, československým zvlášť! :0)
Zajímavé že to nemáte čas celé číst a o měřidlech o kterých píšu až na konci se zmiňujete... Tak si to dočtěte, až budete mít čas, teď jen krátce zopakuji konkrétní otázky - to snad zvládnete, těch pár otázek Vás zase tolik časově nezatíží.

Kdo je Alaska, matka štěňat vrhu „S“ Passo del Lupo (aspoň podle jejich rodokmenu ENCI), inzerovaných v Itálii jako F2?

Odkud se Alaska záhadně vynořila, porodila vrh „S“ Passo del Lupo a kam stejně záhadně zase zmizela?

Nebo je snad správně údaj zde v databázi, že matkou těchto štěňat je Ave Lupo Mutara?

Je jen náhoda, že dvě ze tří štěňat "S" Passo del Lupo dovezených do ČR jsou v majetku pana Jedličky a pana Maláška? (Majitelku třetího z dovezených štěňat nechci zatahovat do této diskuze.)

Kam se podle Vás snažím odvést či strhnout Vaši pozornost?

Prosím o laskavé vysvětlení, jakou souvislost má Vámi citovaná pasáž textu pana Jedličky s tím, že jste dosud nesplnila to, k čemu jste byla s určitým termínem, který dávno vypršel, pověřena konferencí?

Tzn. že stále neprávem zadržujete majetek a dokumenty, které Vám nepatří a nikdy nepatřily – vždy byly majetkem klubu?

Na tom majetku trvám, nebyla to jen měřidla (O.K., pokud jsou Vaše, omlouvám se za tuto mylnou informaci), ale měl to být i software na vedení chovatelské evidence (nevím jestli uvádím název úplně správně). Nebo jste ho už někomu předala? Pokud ano, komu? Pokud nic takového jako zmiňovaný software neexistuje, a nikdy Vám nebyl předán, prosím uveďte to ve své odpovědi na pravou míru.

Karel Skoupý

Last edited by alexa; 06-03-2009 at 09:03.
alexa jest offline   Reply With Quote

Posting Rules