![]() |
![]() |
|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Hele ja tohleto vubec neresim,protoze presne do toho vubec nevidim a nejsem schopna rozklicovat kde je a neni pravda. Nejsem clenem klubu,ale to asi proto, ze se mi nechce na schuze.Jinak proti zadne proti sobe jdoucim stranam nic nemam.Jsem neutralni jako Svycarsko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
pochopitelne mluvim jen za sebe :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
myslela jsem, ze by se treba vsichni zamysleli :-)
uz kvuli budoucnosti, novym majitelum, mozna jednou novym chovatelum... protoze ziju v Nemecku a prvni mou akci, seznamit se na zivo s ceveckama byla bonitace zde, kde jsem mela moznost prekladat, premyslela jsem trochu hodne dopredu treba o tom, ze bych se mohla zapojit pozdeji nejak aktivneji... neco jako spojka mezi CR a Nemeckem, vzdyt i zde uz je plno majitelu, chovatelu a spoluprace mezi nimi by pro chov a jeho vyvoj mohla byt dulezita...( jiste jiz existuje - ale nadsenci jsou snad porad vitani ) Jenze i zde uz jsou take co ja vim chovatele rozdeleni do dvou klubu..., takze ono je to proste vsude, ze si lidi nesednou...:-( uplne nazacatku jsem si naivne myslela, ze zrovna lidi okolo Cevecek budou trochu snilci, blazni, vandraci a se srdcem hlavne pro psy a ze nejake spory mezi s sebou dokazou( po emocnim zachvatu ) zvladnout... Zatim jeste doufam, ze kvuli nam, tem novym...se treba neco zlepsi, kdyz je k tomu zacnem smerovat - my neznalci, zacatecnici ale o to mozna vetsi nadsenci....:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() PS: nemyslela sem tím kecat do chovu, ale jakási přidružená skupinka fanoušků čsv ![]() Last edited by Vlkodlak; 27-10-2011 at 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
To nezni spatne. Jsem nadsenec, prvni pes v zivote,takze vlastne vim houby ( to nemyslim nijak zle, az budu mit treba treti cevecko bude to asi jine). Akorat jak bychom se schazeli , ja bych byla pro,akorat spousta z nas zije uplne jinde a jestli vubec na to lze zalozit tema. Mozna neco jako Moje prvni CV a jak to vidim....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ja nenasla jine tema, proste jsem mozna i chtela, aby se ti jmenovani podivali sem, ze my novy, mame zajem aby se srovnali, kvuli nam...:-)
Ing. Soukupova me byla doporucena jako dobra chovatelka s dlouholetou praxi, pan Karel Skoupy na me dela dobry dojem i kdyt znam jen z webovek, tak proc si ty dva tabory proste jednou treba nereknou, hele byly tu chyby, ted to zakopem, dame si dymku miru a zacnem se starat o budoucnost opet spolecne ? Asi jsem moc velky snilek....ale psum a nam bych to prala...a klidne se zasmejte jak jsem jeste v 35 letech naivka :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
ja koukala na stranky molu es a neprislo mi, ze je pani Soukupova nejak mimo, asi jini vedi neco vic nez ja. A Karel Skopy ma taky dobry prispevky wtz. A ze se spolu nedokazou dohodnout? Asi tam je z obou stran nejaky Ego, ktery to nedovoli,protoze obe strany maji pocit, ze u nich je ta pravda. Ale to se my, co do toho vubec nevidime muzeme jen domejslet.Ja treba o kauze "Mutary" absolutne nic nevim,fakt to nedokazu posoudit a nechci proste bejt na zadny strane. Ale jinak chapu,co tim chces rict a souhlasim s tebou. Vsem by melo jit predevsim o nase vlkoidy a tyhlety zabomysi valky nechat nekde mimo.Btw. Gabrielo, kdy planujes toho vlcaka? A na nemecke bonitaci si se byla podivat nebo ne? Me by to treba zajimalo jak to vypada jinde....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Mereni bylo v Nemecku docela v klidu, snad jen jeden pes byl trochu vic proti a nekteri se bali velkeho meridla...ale v CR to taky neslo uplne u vsech bez problemu, takze se neda rict, ze by to bylo jine :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
S Ing. Soukupovou se normálně bavíme (kamarádi z nás sice asi nikdy nebudou, ale nemáme problém se setkat na jednom místě a normálně spolu komunikovat) - na některé věci mám jiný názor než ona, na některé stejný. To je normální. Co člověk, to názor. Myslím, že nikdy není na škodu vyslechnout si názory jiných a trošku o nich přemýšlet. Někdy na nich může něco užitečného být, někdy ne. Víc k tomuto fóru nemám co napsat, a píšu to jen proto že jsem ho kdysi založil. Karel S. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Pane Skoupy, to me moc tesi, ze jste to napsal :-) Nikdy neni na skodu vyslechnout si nazory jinych a premyslet...tak to vidim uplne stejne :-) Dekuji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Zkoušet být neutrální může jen člověk zvenčí (taky jsme byli takoví ![]() ![]() ![]() Ale ve skutečnosti to vůbec není tak strašlivé jak to vypadá tady v modrém světě. A zrovna my dneska na ten vandr balíme ![]() Last edited by Adrian; 28-10-2011 at 10:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Já bych to řekla jinak: už jste někdy někdo viděl nějakou oraganizaci, klub cokoliv, kde se všichni snesou, všichni se vším souhlasí a nikdo nikoho nepomlouvá? Já teda ne
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A co když jsou i takový se kterými můžeš vycházet jen když budeš souhlasit se vším? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Mýlíš se. R.D. se zúčastnil asi dvou našich akcí na mé osobní pozvání (byl jednou v Nadějkově a jednou, myslím, na nějakém našem setkání). Jinak ale je ve spojené s mnoha čévéčkáži, kteří k němu jezdili a jezdí a měl taky už několik čévéček na převýchovu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Mate pravdu, ze lidi se malokdy vsichni snesou. Myslela jsem to ale taky spis stylem, kdyz mame stejny cil, meli bychom se snazit snaset se, aneb pri ruznych nazorech, najit spolecnou cestu pro obe strany, ci v klidu diskutovat o nejakem kompromisu, jak tedy dal, kdyz jsou neshody uz tak velke, ze to spolecne moc nejde...2 kluby mit nesmi, tak o to vic, by se meli zamyslet, protoze to delaji pro rasu, ne pro sebe...:-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
Když chovatel zapadne do toho kolotoče krytí, odchovávání, shánění majitelů, prodeje štěňat ... začne se chovat často i jinak než si původně představoval. Mimoto si nemyslím, že je dobré vybírat chovateslkou stanici podle toho co čteš tady na foru. Rozhodně je lepší zeptat se na osobní názory lidí, kteří čsv vlastní. Jinak si hlavně myslím, že nebudeš žít s chovatelem ale s jeho štěňatem, takže si spíš vyber rodiče, kteří tě nejakým způsobem osloví a na ty se zaměř. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|