![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam doświadczonych kolegów. Noszę się z zamiarem (nie mogę powiedzieć - kupienia) przyjęcia do domu nowego członka rodziny
![]() Jakiego? Pewnie wszyscy się domyślacie. Chciałbym, żebyście mi pomogli się zdecydować, może coś podpowiedzieć. Na dzień dzisiejszy upatrzyłem sobie http://www.wolfdog.org/pol/litters/786.html choć jeszcze nie nawiazywałem z hodowcą kontaktu i nie wiem, czy znów - jak to było w przypadku miotu B z Galicyjskiego Wilka nie będę spóźniony o jednego szczeniaka ehhh ![]() ![]() Także czekam na sugestje szanownych kolegów. Pozdrawiam Mario |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Prawdopodobnie my?
![]()
![]() |
#3 |
Wilcza Saga
|
![]()
No to spiesz się Mario, bo potem może być za późno
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Brefa widzialam-ladny pies, z innym rodowodem.
Dase-chyba widzialam, ale reki uciac sobie nie dam. Niekoniecznie moj typ psow, ale i tak jest miot dosc ciekawy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Spóźnialski mam na drugie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Co Narvana masz na myśli mówiąc inny rodowód? Bo wiesz ja jestem leszcz w tych sprawach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Biorąc pod uwagę polską populacje, zauwazymy, że znakomita większośc ma te same psy w rodowodzie. Ciekawy rodowód to taki, który w kraju nei wystepuje, znaleźc tam można psy, których nei znajdziemy w rodowodach pozostałych polskich wilczaków
![]() ![]() Dla kogos, kto planuje hodowle to moze byc dosc istotny argument, dla przyszlego wlasciciela reoproduktora, planujacego jakies krycia swom psem-takze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
love and terror
|
![]()
I Gaga dala wyczerpujaca odpowiedz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki Gaga za wyczerpującą dpowiadź. Oki piszę w takim razie do hodowcy. No i do zobaczenia w Nowym Dworze. Chyba będziecie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Dlatego ludzie, ktorzy siedza w rasie (stad slowa Narvanej) wiedza, ze aby miec wilczego wilczaka trzeba zerkac na mioty albo czesko-slowackie, albo slowackie.... Kupujac CzW typowo czeskiego na 99,99% dostaniemy "czechoslowackiego owczarka"... PS.... Z miotem Brefa i Dasy jest troche inna sprawa, bo na szczescie ani Bref nie wyglada jak czeski pies, ani Dasa jak czeska suka... I mozna liczyc na to, ze i ich szczeniaki nie beda "czeskie"... ![]()
![]() |
![]() |
|
|